за GenBucks и по точно Rave pills и XTZ pills

KpucTuaH

Member
накой продавал ли ги е досега ? защото тей като гледам да наркотични хапченца а към наркотиците винаги ще си има интерес :)
а и ако можете да ми помогнете с избора на домейн ще съм ви много благодарен :) и другото нещо което искам да попитам е , имам нали реален ип адрес скоро ще си купя домейн как мога да го направя така че моя комп да си е хостинг не някои друг ? :)
 
Тези хапчета не са норкоти. Те просто наподобявам ефекта на някой наркотици и незнам как ще се приемат от сайтовете. Аз лично не съм пробвал да ги ордавам, но също мисля , че ще се харчат добре.За домейн немога да ти помогна. Трябва да попрочетеш какви са тези хапчета, какво съдържат, да измислиш някаква стратегия и да си избереш домейн. Несериозно е да използваш лични ти комп за сървър. Какво ти пречи да поискаш безплатен хостинг от GenBucks? :)
 
хах защото незнаех че имат такава услуга но щом имат ще използване значи :) прочетох ги разбрах горе долу за какво става дума наподобяват екстази и амфетамини :) ти Tsanko като с повече опит от мене я ми кажи изполвзаш ли им темплейтите техните или си правиш собствено сайтче и така рекламираш продуктите им :)
 
Ползвам техен сайт и само го редактирам отгоре отгоре и после промотирам :) Даже сега видях, че чичко Гугъл ми е дал ПР4 :) Можеш да погледнеш първия сайт в сигнатурата ми да видиш за какво става въпрос :wink:
 

Горе