как да докарам повече спам във форума си?

happyslacker

New Member
Смятам да направя един експеримент - форум, който няма никаква защита от спам (могат да пишат нерегистрирани потребители без визуално потвърждение).

Ето това е форума:
http://dating-online.byethost14.com/forum/
Статистика: http://www.tyxo.bg/?52726

Идеята е спамерите да осигуряват свеж контент на сайта :)

Предполагам, че индексирането от Google ще е достатъчно за да завали спам, но би било добре, ако го публикувам в специални за целта списъци със сайтове, лесно поддаващи се за спамване (в някакъв форум за спамери?). За съжаление не можах да намеря такъв списък...

Един от методите, които спамерите ползват за намиране на подходящи форуми би могъл да бъде търсене с ключови думи "You can post new topics in this forum" (пише се с кавичките в Google).

Струва ми се, че в cl*bs.***.** ползват такъв метод за привличане на трафик - позволяват на спамерите да пускат съобщения, които съдържат "неподходящи" ключови думи...
 
От: как да докарам повече спам във форума си?

Има един плъгин за phpbb - mail2forum. Представлява шлюз между форум и пощенски списък. Когато някой напише нещо в пощенския списък, съобщението се публикува във форума, а когато някой напише нещо във форума - съобщението се праща на пощенския списък. Пуснах експериментално един такъв форум:
http://forum.nobsxxxhost.com/viewforum.php?f=1 (рекламите горе и долу ги прикача безплатния хостинг - не са мои; мои мога да сложа, ако се индексира успешно)
Статистика: http://www.tyxo.bg/?53137

От съображения за сигурност съм изключил пращането на съобщения към пощенския списък - за да не се възползва някой за пращане на спам към пощенския списък.

http://www.mail2forum.com

Ползвам версия v1.2 на mail2forum и последната 2.х на phpbb (с 3.x не става).
 
От: как да докарам повече спам във форума си?

хаха GenSucks защо си толкова зле настроен към програмата :(
AxCx незнам дали ще е свеж контента тъй като спамерите пускат едни и същи теми в хиляди форума или трябва да имаш РСС на форума да се индексират фаст..
и как ще направи текста скрит обясни за по простите хорица като мене и дали няма да го баннат за скрит текст и редирект?
 

Горе