ха и аз таман си дръпнах мойте пари 56 долара
и спряха офертите за България
еми какво да се прави пак българите см прецакани ма какво да се прави
дали ако повечето българи започнем да се оплакваме и пишем да върнат плащанията ще го направят или няма
ха и аз таман си дръпнах мойте пари 56 долара
и спряха офертите за България
еми какво да се прави пак българите см прецакани ма какво да се прави
дали ако повечето българи започнем да се оплакваме и пишем да върнат плащанията ще го направят или няма
причината може да е че много хора сам си попълват офертите и сега всяка оферта е с пин verification в края, затова и отпада freelotto
сега са направили офертите максимално трудно за попълване с 10-20 страници :shock: инфо и накрая се оказва че не са всички са FREE.
не стига че шейвват кат луди
Jeremy беше казал "ако намерите някаква cpa в другите мрежи, кажете ни и можем да го включим в cpa*lead"
друг вариант cpa*lead за bg е gay*pal или mobile sms, като ти си определяш цената
харо дай малко инфо за тези двата сайта
щот сега щом спряха cpalead и аз си търся нова програма но да не е macbounty i neverblue нещо като cpalead като се регнеш и веднага да ти даде код а не да се обаждаш да чакаш и такива глупости
можи и по малко да плащат
Едно въпросче към тези получили пари от CPAlead. Колко от Вас са декларирали пред данъчните, че са получили нещо. И има ли възможност данъчните да разберат за тези постъпления. Имам предвид без някой да им подскаже. Пращат ли американците w-8ben формуляра на съответните данъчни, от която държава е издателя?