продавам готов онлайн магазин за тениски / дрехи / други стоки

ivanmj

New Member
Продава онлайн магазин за продажба на тениски с над 540 продуктаПродава Бизнес за онлайн продажба на тениски.I. Онлайн магазин: 540 продукта

http://www.planet-extreme.com/bg/home.html1. Онлайн магазин за тениски без ангажименти за плащане на годишна такса.

2. Пълни права за достъп до админ панела.

3. Собствен домейн с оригинално име в .com.

4. Платени такси за хостинг и домейн.

5. Много лесен и интуитивен админ панел, даващ възможност за бързо качване на продукти, смяна на банери ...

6. Онлайн магазина работи безупречно.II. FACEBOOK страница с над 10 000 харесвания и активни линкове към онлайн магазина

https://www.facebook.com/planet.ex.com.11111/

III. Портфолио от над 540 оригинални дизайна изработени от дизайнер / разнообразна насоченост. - автомобилни тениски, лов и риболов, екстремни спортове, сърф, сноуборд, скейт, байк, мотори, черепи, забавни, др.IV. Безплатно обучение з
а работа с онлайн магазина.V. Получавате контакт с печатници за изработка на тениските. Лесен и бърз процес за поръчка и взимане на готовия артикул за изпращане към клиента. Високо качество на тениските /100% памук/, много мек и приятен за носене, устойчиви при многократно пране, високо качество и резолюция на печата, ниска себестойност.В случай, че имате желание да започнете бизнес с продажба на тениски или да разширите вашия, това е точната оферта за вас.
 

John Galt

Well-Known Member
Продажби последните 3 месеца? Печалба последните 3 месеца? Разходи последните 3 месеца по пера?
 

Federer

Active Member
За първо време визията на магазина трябва да се смени, не хваща окото и е отвратителна.Домейна е дълъг, при това с тире. Цените са доста високи и не съответстват на дизайн-тениска. Точно за това съм убеден, че поръчки няма.Щом работиш с печатница няма никаква логика продукта да идва до теб и след това ти да го препращаш към клиента-така не се работи, а и се набиваш с цена за доставка.
Все пак приложи информация да видим до колко е успешен бранда :)
Успех!
 
Последно редактирано:

ivanmj

New Member
Цената е 1 000 лв. За тази цена, мисля че не е уместно да се комнтират приходи, разходи, печалба ....
Все пак получавате готов работещ онлайн магазин, FB страница, много дизайни, качени продукти.
Магазинът не го работим от доста време, не влагаме в реклама, не качваме нови продукти, не правим постове във FB..., съответно не може да се очакват и някакви сериозни продажби. Който иска да го ползва, може да и продава други стоки вътре, освен ако не иска да продължи с тениските и да го развива, тъй като са качени като продукти.
Запазихме го, тъй като няма годишни такси към фирмата доставчик, само хостинг и домейн, както и евентуално за някаква друга идея, но такава за сега нямаме.
Иначе относно модела за работа печатница-клиент, цена на продукта, визия, всеки може да си оптимизира процеса и цените, както е най-добре за него.
Ако имате сериозен интерес, моля да ми изпратите телефон за контакт и да коментираме детайли.
 

Горе