продавам монитор CRT 17" IBM P77 Flat Trinitron (professional series) - евтин

naskobg

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
18   0   0
IBM P77 -
Перфектен монитор с професионална серия на SONY FLAT Trinitron екрана. Страшно добър монитор с перфектна картина
Поддържа 1280x1024@85Hz ; 1024x768@100Hz.
за повече информация тук - http://www.pcworld.com/reviews/prod...z_tco_p77_stealth_black_ibm6639u3n.html#specs
Цена 35лв

Офертата важи само за гр.Бургас

От: продавам монитор CRT 17" IBM P77 Flat Trinitron (professional series) - евтин

Взимам го, точно подобен търси един познат.

Опс, сега видях че си от Бургас. Е явно няма да стане, освен ако не ти се идва до София.

От: продавам монитор CRT 17" IBM P77 Flat Trinitron (professional series) - евтин

ами до софия няма да идвам скоро..ще чакам някой бургазлия да го вземе ..знам че го давам евтино така че първия който се обади го взима.
Взимам го, точно подобен търси един познат.

Опс, сега видях че си от Бургас. Е явно няма да стане, освен ако не ти се идва до София.

за 6-7 лв куриер ако ще го плашам то тогава монитора ми излиза златен - файда йок.
хора има куриери бе ...

интересувам се от монитора gsm:0888001512, Boris

6-7лв за 30 кила ... дай ги тея куриери де са? ще ме направят богат :)
спидаците поне 25 щи земнат

правилно
6-7лв за 30 кила ... дай ги тея куриери де са? ще ме направят богат :)
спидаците поне 25 щи земнат

Монитора е продаден!

Горе