N naskobg Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 4 Януари 2011 #1 някой може ли да ми регистрира 1 домейн при годеди с код NEWYEAR11 и после да ми го прати. би трябвало да е максимум 1.50$ (трябва кредитна карта) за услугата плащам х2 .тоест получавате 3$ веднага щом ми прехърлите купения домейн.
някой може ли да ми регистрира 1 домейн при годеди с код NEWYEAR11 и после да ми го прати. би трябвало да е максимум 1.50$ (трябва кредитна карта) за услугата плащам х2 .тоест получавате 3$ веднага щом ми прехърлите купения домейн.
varlov New Member Рейтинг - 100% 14 0 0 4 Януари 2011 #2 От: регистрация на ком домейн с код на годеди за 1$+ Мога да ти помогна. Ще си платиш, колкото си струва ... пиши на лично домейна
От: регистрация на ком домейн с код на годеди за 1$+ Мога да ти помогна. Ще си платиш, колкото си струва ... пиши на лично домейна
N naskobg Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 4 Януари 2011 #3 От: регистрация на ком домейн с код на годеди за 1$+ работата е свършена от varlov .благодаря ти.точен си..
От: регистрация на ком домейн с код на годеди за 1$+ работата е свършена от varlov .благодаря ти.точен си..