Продава се: сайт на автомобилна тематика с приходи и голям потенциал

Здравей,

С молба да ми изпратиш на лично цялата информация относно сайта(приходи, разходи, процес на работа, възможност за развитие и т. н.). Благодаря предварително.

Поздрави и успех.
 
19 Май 2019 е пусната темата за продажба и още не е продадено :D след някой друг месец ще направи 2 години. Къде ли е проблема? Цена, сайта не струва, криза е няма купувачи????? от любопитство питам :D
 
19 Май 2019 е пусната темата за продажба и още не е продадено :D след някой друг месец ще направи 2 години. Къде ли е проблема? Цена, сайта не струва, криза е няма купувачи????? от любопитство питам :D
Щеше да се продаде веднага според мен ако имаше подходящ домейн а не винтурбо втф?? Нищо общо с темата.
 
Все е едно за мен. За някои 1000 лв са много, за други не са. Както съм написал и по-горе сайта се продава, не се подарява. Та все тая. Когато навремето продавах първия си сайт, го продадох след 3 години. Нямам проблем. Както съм написал, не ми е спешно. Сайтът си прави пари и на самотек.
 
Към настоящият момент сайтът прави по 10-20 уникални дневни посещения. Които според мен ще се увеличат, понеже смятам да инвестирам в линкбилдинг. Съответно вдигнат ли се поръчките и посетителите, цената на сайта също ще се вдигне.
 
24 months and still counting......
 
Цената е 2000 лв отново.
Защо?!
Заех се сериозно със сайта, поръчките нараснаха леко засега, сайта се класира все по-нагоре, благодарение на линкбилдинга, който му се прави. Отделно с всяка поръчка от сайта ми за масла, изпращам флаер, който от една страна е със сайта ми за маслата, от другата е с винтурбо. Ето го и него:
flayer.jpg

Цената на проверка ще стане 29.99 лв, защото преките конкуренти са carvertical, а там цената е над 35 лв. Т.е. сайта ще носи по-добри приходи. Съвсем скоро (в рамките на няколко месеца) планирам да започна по-мащабна рекламна кампания, за която съм провел необходимите проучвания и смятам, че ще е доста успешно. Тогава, ако това, което очаквам, се изпълни, цената на сайта ще скочи драстично, заради драстичния скок, който очаквам на поръчките. И понеже немалко хора ще кажат: "Тоз пък постоянно вдига цените", аз пък на тях ще им кажа: "За луканката в магазина плащаш. Ако не можеш да платиш за луканка, ядеш камчия от 3лв за килограм и си мислиш, че ядеш месо."
 

Горе