Продава се: статия на тема Chocolate Yorkies

xainov

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
33   0   1
Здравейте,
продава се статия на тема Chocolate Yorkies. Статията е на английски език, 1020 думи, 90 % уникалност според Адвего.
Беше написана за един колега от тук, но той се отказа. Може да се продаде с договор за отдаване за ползване на продукт на интелектуална собственост.
Цената е 30 лв.
Приемам плащания по банка, easypay, Western Union, Еконт или кеш, ако сте от Варна.
За връзка с мен: ЛС

Последно редактирано:
От: статия на тема Chocolate Yorkies

За същият потребител, който си е поръча е 60 лв. Аз съм продавача, аз определям правилата, на който не му изнасят, да не коментира, спамерчета.

Последно редактирано:

Напиши в първия пост с офертата дали издаваш фактура или сключваш граждански договор, за да не се плашат потенциалните купувачи от това "приемам плащания по банка"

То няма от какво да се плашат. :)

Те не се плашат от теб, а от ДОПК

Тука говорим за за 35 лв ... :D

Човек с претенции за сериозен бизнесмен не може да твърди подобна глупост, защото ако canopus беше поне една идея по-умен, нямаше да хленчи във форума, а щеше да ти преведе парите по банка. След което пред свършен факт да ти поиска разходо-оправдателен документ, който ТИ СИ ДЛЪЖЕН по закон да предоставиш и ако не предоставиш да инициира насрещна проверка в НАП. Тогава и Панагюрище и Варна взети заедно щяха да ти се видят тесни. Коригирай си грешките за да избегнеш бъдещи проблеми - приеми го като бизнес съвет.

Длъжен съм по закон, ако съм фирма. Физичеко лице може да продава и купува каквото си иска, стига да е законно, без да са задължително нужни оправдателни документи, а банката иска такива само за суми над 10 хил. лв. Поправи ме, ако греша.

Имаш много да учиш.

1. Ти не продаваш стока, а извършваш услуга
2. Щом си физическо лице, запознай се с понятието "граждански договор"
3. Сумита, които попадат под Закона за ограничаване на плащанията в брой са равни или над 10000 лв. т.е. ако искаш да си под радара - 9999,99 лв . А за доказване на произхода на средствата на платеца, вече е съвсем друга тема.

Виж точка 2. За човек работещ в банка имаш много ниски финансово правни познания. Стегни се.

Не са ми нужни. Работя като ИТ, но ще попрочета, 'щото не съм 100% сигурен, за да споря.

Горе