тормозят ме от ИЦН хостинга

EASYSURVIVOR

Well-Known Member
Значи наскоро ми качиха тарифата от 60 лв до 104 лв.. като са премахнали някакъв план автоматично точно 20 дена преди да си подновя плана.. платих си аз 100 лв.. всичко наред след 2 дена почнаха да ме тормозят по емайл.. че съм имал някакви файлове с вирус които пречат на сървъра т.н. добре като са вредни нека ги изтрият.. махнах цял нов сайт заради тях изтрих още 2-3 сайта стари.. където уж имало файлове с зловредни неща.. А днес гледа всичките ми сайтове са паднали.. изтрих още папки.. и чакам сега да кажат дали е наред.. какво да предприемам за бързото решение на проблема?
 
Плати си на специалисти да ти решат проблема със сайтовете.
 
Я си кажи колко кракнати теми за WP ползваш :)
Не съм им адвокат, но за 8 години работа с тях нямам сериозни проблеми, а имам качени 10 сайта , 9 от които са на WP
 
Често се случва да се качат вируси при ъплоуда или да се заразят файловете на самия компютър, затова трябва да се избягва windows. Дори, ако не искате да имате линукс, по-добре го качете на едно виртуално PC и качвайте на сървъра от там.
 
Всичко е точно за момента.. проблема беше при мен , тъй че от ИЦН нямат никаква вина. Аз съм им клиент от 2008 година и никога не съм смятал да се преместя и не съм имал такива проблеми.
 
Попринцип добре са направили, че са те предупредили, че имаш заразени файлове, защото мен са ме рязали от чужди хостове директно без обяснение. Обяснението идваше, когато аз ги потърся.
 

Горе