търся скрипт подобен на този dice.bg

naskobg

Well-Known Member
някой да знае скрипт подобен на този който ползват dice bg?
ще правя сайт за хладилна техника .Ще има доста картинки с описание и този ми се вижда най-добре..Засега сайта няма да е магазин но в последствие може би ще е..Трябва ми такъв скрипт (или като на dice bg) който да мога да попълвам дадения артикул с неговите характеристики..
Какъв можете да ми препоръчате?
 
Re: търся скрипт подобен на този

Освен популярните престашоп, ос карт и т.н., аз като привърженик на wordpress бих препоръчал точно него, плюс тема по избор от тук:
http://themeforest.net/searches?term=commerce&categories[wordpress]=1 или тук http://themeforest.net/searches?term=shop&categories[wordpress]=1
Хвърли едно око на това - http://themeforest.net/item/wp-flexishop-a-versatile-wp-ecommerce-theme/full_screen_preview/137144 доста прилична темичка. След като го желаеш като каталог, а не магазин (ако това не е вградено в темата), можеш просто да изчистиш кода за бутона за поръчка и си готов.
 
От: търся скрипт подобен на този

мерси ktomov. ще ги разгледам задължително.други предложения?
 
От: търся скрипт подобен на този

ktomov тези темплейти които предложи са добри..но има ли начин тези менюта отстрани да са като на dice bg..т.е като се кликне на едно от менюто в ляво и да се покаже под меню.
търся такъв темплейт с такава организация на менютата..в ляво да са категориите (като dice bg)в средата артикулите,над тях бутоните и най горе лого..идеи?
 
Последно редактирано:
Re: търся скрипт подобен на този

Естествено, че има. Добавките за това са стотици. Ето ти е една за ориентир, мисля ще се справиш да откриеш най-подходящата - http://wordpress.org/extend/plugins/jquery-categories-list/screenshots/ или пък тази http://wordpress.org/extend/plugins/cat-post-tree-ajax/
Просто потърси за ajax category widget в архива.
Основното при тях е, че се прави една главна категория ПРОДУКТ1, а в нея се правят СУБ-ПРОДУКТ-1, СУБ-ПРОДУКТ-2 и т.н. :)
 
Re: търся скрипт подобен на този

Естествено, че може. Това са демонстративни сайтове със стоковия widget за показване на категориите. Можеш да го замениш с какъвто желаеш, за да постигнеш желания от теб ефект.
Много малко са невъзможните неща в wordpress.
 
От: търся скрипт подобен на този

ktomov - в крайна сметка се спрях засега на opencart скрипта.Много добре и бързо работи (поне в моите очи).Оказа се обаче че темата с която искам да работя е за по-стара версия (не работи добре с последната им версия )Разбрах че default темплейт мога да махна "add to cart" защото аз искам да изглежда като каталог а не като магазин.Инсталирах скрипта тук - http://open.mebelinavora.com/.
искам да махна checkout и Basket бутоните..има ли начин това да се случи?
 
Последно редактирано:

Горе