търся 13$ спешни предлагам..

devilx

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
27   0   0
Значи трябва да си купя един домейн който се сетих сега и трябва да купя преди да са го взели. Някой ако може да ми даде 13$ с предлагам линк в сайт за футболни прогнози с малко посещения ,но пък е с мноо напреднал good authority i page authority излизам по много ключови думи в гугъл и то напреде.

P.S. Забравих да добавя това, а ето къде е цялата уловка, Периода за линка избирате вие, 1-2-3 години, колко вие искате..

От: търся 13$ спешни предлагам..

Пробвай с някой промо код по - евтно ще ти излезе. (между 1-3$) зависи от промо кода. Някой още трябва да са валидни

SMB99F
FBTGT9
FBTGT10
Rocket99
BANTER
ROOSTER
SCHOOL
CRAPPENS
Rocket199
HAPPY
sigler199
FORK
gofby005
KRENN
MIXTAPE
recap
gofbgauk24
HINCH199

Въвеждате долу има едно пише - Have a promo code ? - кликаш на него

да но не се плаща с пейпал, а изисква дебитна карта, на мен картата ми е блокирана понеже загубих , а сега чакам нова.
Пробвай с някой промо код по - евтно ще ти излезе. (между 1-3$) зависи от промо кода. Някой още трябва да са валидни

SMB99F
FBTGT9
FBTGT10
Rocket99
BANTER
ROOSTER
SCHOOL
CRAPPENS
Rocket199
HAPPY
sigler199
FORK
gofby005
KRENN
MIXTAPE
recap
gofbgauk24
HINCH199

Въвеждате долу има едно пише - Have a promo code ? - кликаш на него

Ако искаш мога да ти взема един домейн за към 2.50$ с мойта дебитна карта и после да ти го прехвърля, а ти ще ми пратиш парите по Paypal ?

Навит съм но първо да ги намеря тези 2.50 от няква сделка че сега няма откъде иначе да ги вкарам, и ще ти пиша.
Ако искаш мога да ти взема един домейн за към 2.50$ с мойта дебитна карта и после да ти го прехвърля, а ти ще ми пратиш парите по Paypal ?

Горе