Избори за кмет на София 2019

desoe

Well-Known Member
Имайки предвид по-голямата част от населението на България, което по цял ден пише ЕСЕ във Фейсбук и споделя по 30 картинки на ден, не знам какъв друг тип хора очаквате да управляват, освен тотални фрийкове :D
 

TheVengefulOne

Active Member
То ако питаш половината от столичани искат да се махнат от града, просто тук са работата и парите и това не е случайно, а е добре измислена система още 90-те години. Натикай населението на дадена държава в големите градове , като унищожиш начините им на препитание (в случая земеделието и животновъдството, защото в това е основно силата на България), естествено започва масова емиграция да се робува на разни там Джон и Шварц за евро. Земите и имотите логично остават пустеещи и се изкупуват за жълти стотинки от чужди инвеститори и подобни кръвопийци (някой проверявал ли е колко земи не са български вече...). С тази поредица от фалшиви ''епидемии'' избиват животните на фермерите, унищожават се занаятчиите, защото това са истински свободни хора, имат си собствен поминък и то за не малко пари и трябва да се вземат мерки срещу такива хора. Докато хората в големите градове са лесно управляеми и няма значение, дали е обикновен бачкатор на заплата или заможен бизнесмен, всичко е в кюпа. Настроиха ни мизерните западни хранителни вериги и прочее с отровната храна (всъщност това не е храна, а изобразително изкуство), децата ни естествено започнаха да имат масово наднормено тегло и болести, присъщи за възрастен човек. Комунистите и техните наследници демократи (това е едно и също, ако някой случайно все още не го е разбрал) отнеха вярата на хората и постепенно, чрез пропагандните лостове, набутаха обществото в тинята на материализма, а това съвсем логично доведе до психически заболявания, депресии и дори самоубийства.

Така че ако някой има топките и смелостта да се откъсне от конфортизма на големия град (който превърна мъжете в жени и жените в мъже) и да заживее в по човечно място, а такива има безброй из тези 110 994км2, то да действа, защото нито кмета, нито правителствата през годините и техните кукловоди няма да го направи.

Аз ги виждам по друг начин нещата.
1. Просто на хората не им се занимава с бачкане, като могат просто да отварят имейла и да вдигат телефона. Който е работил работа - не мисля, че ще се изненада, че работата не е за всеки. Дори да си бакшо - пак е значително по-лесно от това да садиш, връзваш и гледаш домати. Тука никой друг не е виновен, личен избор.
2. Говорим за качествена храна, ама пари за качествена храна не останаха, щото ганьо е купил 25-годишната бракма от Шварц и вече е за ремонт, а парички няма. Може се чупи и да е на 20+ години, ама е БЕЕМВЕ/Мерцедес/АУДИ. И тука никой друг не е виновен за мисленето на народа и личния избор за 20 годишна "тузарска" бръкма.
3. Наднормено тегло и болести - тук не е храната виновна, а ганьо, който е спортувал само евентуално в периода 10-12 клас, за да ебе пички, ако въбоще е спортувал. Личен избор на ленивци.
4. Да не говорим за едни цели мързеливи поколения Българи, които спорт са виждали само като пионерчета.
Това всичкото е личен избор. Никой не може да ти отнеме вярата, ако не си боклук.
 

Горе