135 лева ваучер срещу 135лв похарчени, Adwords, подарявам

epiqe

Active Member
135 лева за 135 похарчени. Ако някой има нужда да се обади да му изпратя кода. По-долу са условията

В условията по-долу „AdWords“ може да означава AdWords или съответно AdWords Express.
1. Офертата е налице само за клиенти с адрес за фактуриране в България. На всеки рекламодател се полага един промоционален код.
2. За да активирате тази оферта: Въведете промоционалния код в профила си преди 30 Септември 2017. За да участвате в тази оферта, трябва да въведете кода в рамките на 14 дни, след като първата Ви рекламна импресия бъде показана от първия Ви профил в AdWords.
3. За да получите кредита: Започнете да рекламирате! В съответствие с рекламните разходи (без данъците), натрупани в този профил 31 дни след въвеждане на промоционалния код, ще бъде определен кредит на същата стойност с максимален размер от 135 лв.
4. След като 2 и 3 са изпълнени, кредитът обикновено се прилага към обобщената информация за таксуването в профила Ви в рамките на 5 дни.
5. Кредитите се прилагат само към бъдещи рекламни разходи. Те не могат да бъдат приложени към разходи, натрупани преди въвеждането на кода.
6. Няма да получите известие при изчерпване на кредита Ви и за допълнителните рекламни разходи ще бъдете таксувани по избрания от Вас начин на плащане. Ако не искате да продължавате рекламирането, можете да направите пауза или да изтриете кампаниите си по всяко време.
7. Профилът Ви трябва да е успешно таксуван от AdWords и да продължава да е в добро състояние, за да отговаряте на условията за промоционален кредит.
8. Пълната версия на Общите условия може да бъде намерена тук: http://www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html


IK3tetc2V8w9UByDI-Pmvhia-PGDFCnYmvgYlpCNcBP5uJyrh2j3Lbb4PU9xIA3uRHvxJ121GbNRhU9cNpkuioYiPnmcE9cGi07ikkxtORuIL4Q-tBWJQyG8LRNkZKZ5HLyczvRw=s0-d-e1-ft
 

TheCrazyBastard

Well-Known Member
И аз мога да подаря такъв ваучер, защото не ползвам adwords. Искам все пак да попитам специалистите по темата, тъй като ваучерът е с определен код, той е пратен на определен човек и знам, че повечето хостинги даже предлагат такъв бонус в допълнение към услугите си..
Въпросът ми е, би ли ми навредил подобен обмен на лични оферти чрез споделяне на конкретен код към личния ми акаунт и по какъв начин, ако да? Все пак си е услуга на Гугъл, а там скрито покрито няма.
Получавам често подобни кодове, но не смея да ги подаря, а не виждам нищо лошо да го направя, защото ония отсреща не са на загуба никога.
 

Горе