5000,00 лв. инвестиция, 5837,14 лв. печалба/2 години

Sunnylight

New Member
Здравейте,

Имам интерес от някой, който би бил склонен да съдейства със сумата от 5000,00 лв., като в продължение на 2 години мога да му изплащам по 438,71 лв. всеки месец, което прави общо 10837,14 лв. обща сума след последната ми вноска.

Заплатата, която получавам, е хубава - не падам под 2300,00 лв./месец, живея в собстевно жилище /на родители/ и нямам стоки на изплащане или кредити.

Кредит/банков или от фин. институция/ едва ли мога да получа, тъй като доходът не ми е деклариран. Плащам си само здравните осигуровки, разбира се.

Живея в гр. София, работя тук и развивам собствения си бизнес от тук. Активен съм в социалните мрежи и скоро стартирам два ТикТок канала. Причината да споделям всичко това е, че напълно разбирам колко рискова инвестиция звучи това на пръв поглед, но погледнато от друга страна - здрав съм, прав съм, нон-стоп в движение съм, не се крия кой съм най-вече и споменатата месечна вноска в рамките на 2 години няма да ми бъде проблем.

Дали има заинтересован човек, който би сключил подобна сделка с мен и ако да, пишете ми на лично, за да разменим контакт, да направим среща и така :)

Поздрави,
 
аз обещавам ако дадете 100 000 да ви върна след 2 години още 100 000
имам успешен бизнес
 
Предложи миноритарен дял от бизнеса
Който най-вероятно не съществува от законова гледна точка :D
 

Горе