Adowrds ваучер 135 лева подарявам

epiqe

Active Member
Имам един код за похарчени 135 получаваш 135. Само за нови акаунти. Валиден до 4 март 2016. Ако на някой му върши работа може да ме почерпи едно :)
Ето условията:
*Офертата е валидна само за нови клиенти. Посетете google.bg/adwords или се обадете на 008-001-164-481 преди 04 Март 2016 г., за да осребрите кредита.

© 2016 Google Ireland Ltd, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland.


Условия на тази оферта:
• За да активирате тази оферта, Вие трябва да въведете промоционалния код в раздел “Таксуване” в своя AdWords профил преди 04 Март 2016 .
•Промоционалните кодове не притежават промоционална стойност и въвеждането на промоционалните кодове служи само за стартиране на процедурата по Вашата квалификация за свързания с него промоционален кредит.
• За да получите право на промоционален кредит, Вие трябва да натрупате рекламни разходи на стойност 135 лв, в рамките на 31 дни от въвеждането на своя промоционален код. Например, ако въведете своя код на 07 Февруари 2016, то Вие ще трябва до 17 Февруари 2016. да натрупате рекламни разходи на стойност от 135 лв. При всички случаи, Вие трябва да въведете своя промоционален код преди 04 Март 2016, за да активирате тази оферта.
• Вашият профил трябва успешно да плаща дължимото в Google AdWords и да поддържа такова състояние, за да отговаря на изискванията за промоционален кредит.
•Промоционалният кредит ще бъде приложен в рамките на 5 дни от момента, в който Вашият профил достигне прага на натрупани рекламни разходи, съгласно гореописаното и ако сте активирали своя профил чрез промоционалния код и сте изпълнили всички изисквания, декларирани в офертата. Веднъж приложен, промоционалният кредит ще се появи на страницата “Таксуване” във Вашия профил.
• За пълните условия, виж: http://www.google.bg/intl/bg/adwords/coupons/terms.html
 

epiqe

Active Member
От: Adowrds ваучер 135 лева подарявам

Грешка не е даден човека се отказа имал си негов ......дава се още
 
Последно редактирано:

Горе