Arbistar пасивен доход в биткойн!Бот за арбитражна търговия!

nike09

New Member
Линк за регистрация:


Arbistar 2.0 е платформа за автоматична арбитражна търговия на криптовалута Bitcoin.
Напълно автоматизирана е не се изисква намеса от страна на потребителя 100% пасивен доход!
Компанията Arbistar 2.0стартира от 2018г в момента има около 45 000 потребителя от цял свят само в комюнити бота(Bot Community).

Инвестицията се избива за няколко месеца. Доходност БЕЗ никакви реферали около 19-23% месечно. С реферали процента на възвръщаемост може да се повиши в пъти! Рефералната програма е отлична в 10 нива!

Депозити се приемнат само в Биткойн.
Минимална инвестиция 300 евро- максимална 50 000 евро по курса на деня обърнати в биткойни.

Плащанията са всяка събота като има избор дали да се инвестира печалбата или да се прведе към вашият крипто портфейл.
Arbistar разполага с 2 криптовалутни Арбитражни платформи: Bot Community (минимална инвестиция 300 евро) и Personal Bot.
Също и продукти на Forex: Monster Bot, Pipster Bot, Pipster Plus Bot, Annt Bot и Trailer Bot.
Платформата arbistar 2.0 извършва арбитраж по автоматизиран начин. Арбитражът се нарича “безрискова търговия”. Това е най-сигурният начин за натрупване на Биткойн, тъй като функцията на софтуера е да купува криптовалута на по-ниска стойност от една борса и да продава същата на по-висока цена в друга борса.

Това е алгоритъм за работа в борси за търговия с криптовалути, така нареченият арбитраж. Ботът не прави търговия, а арбитраж!

Каква е разликата между, абитраж и търговия и какви възможни проблеми са предвидени?
При търговията са важни нивата на определените валути, съответно риска е много голям, при арбитража риска е сведен до 0. Съответно този бот следи за стойността на определени криптовалути в различни борси, като закупува валута от борсата с най-ниска цена и я продава на друга борса, съответно с по висока цена. Предвидени са следните варианти, които могат да доведат до знак минус на сделката! Първият такъв вариант е когато има забавяне в блока на между две различни борси на сделка. Всеки път когато стигне до сделка бота, първо се допитва до главният сървър, дали сделката е реална и на същата стойност. Тоест сделки под 3% печалба не се осъществяват! Съответно бота изчаква сигнал дали да се насочи към друг ексчейндж или да остане в същата борса и да изчака за следваща сделка. В този момент, когато има натрупване на сделки и в дадената борса за търговия има 3 сделки, а чакат 4 бота, четвъртият бот автоматично получава сигнал от главният сървър да се пренасочи към борса с друга сделка.
Каква е разликата и какви са рисковете?
При личният бот, Вие сами държите криптовалутите си в различни борси. Давате достъп чрез специални API KEYS кодове, на бота, който извършва търговията вместо Вас. Шанса да Ви откраднат Биткойна е сведен до минимум.

При общественият бот процедурата е стандартна. Изпращаме Биткойна си на компанията, а тя от своя страна извършва търговията, взима 30% от печалбата ни, а остатъка ни го превежда всяка Събота.

Хубавото тук е, че този тип търговия функционира и при големи спадове в цените на криптовалутите, тъй като разликата в цените на им в отделните борси винаги ще бъде на лице поради ред причини.

Именно поради факта, че бота извършва арбитраж, а не трейдинг, риска от загуби в арбистар е сведен до нула!

Регистрацията в сайта е безплатна можете да разгледате подробното описание на всеки продукт. Скоро се очакват да пуснат и нови продукти!
Има много информация в интернет за компанията можете да видите и клипове в you tube.

За повече информация или съдействие за регистрацията можете да се обадите на 0876 91 22 21

Линк за регистрация:
 
Последно редактирано:

nike09

New Member
Има промяна в резмера на депозитите в Arbistar 2.0
Минималният депозит е 0.10 биткойн-максимален депозит 5 биткойна.
Линк за регистрация:
 

Горе