Съгласен. https://keepjpg.com/![]()
Супер качество пък размера е 1000px?
Какво е "Free of charge, images may be used multiple times." ?
Напиши ясно какъв е лиценза?
Те пък, точно днес да вземат да го спратЯ първо постни една снимка, свалена от този сайт.
Ами да ти кажа, с това описание, ако това е лицензът значи и страницата го има. Няма thumbnail, няма нищо генерирано, сваля се официалния сайт, сега за лицензите. Имам един живот, и да прочета всичките им правила и лицензи, ще ми отнеме известно време и пак не съм убеден, ще разбера всичко правилно. Честно казано, проверих ценовите им планове и подобно "предложение" липсва...Имам предвид, че не е нещо генерирано. Например някой оразмерен thumbnail или други мушенгии
Ами да ти кажа, с това описание, ако това е лицензът значи и страницата го има. Няма thumbnail, няма нищо генерирано, сваля се официалния сайт, сега за лицензите. Имам един живот, и да прочета всичките им правила и лицензи, ще ми отнеме известно време и пак не съм убеден, ще разбера всичко правилно. Честно казано, проверих ценовите им планове и подобно "предложение" липсва...
Пак казвам, не се занимавам с това, не се заяждам, няма да споделям как могат да се получат тези изображение без никакви усилия... просто ми стана интересно![]()
Как да има. Ако някой предлага такава услуга, няма да има нужда от стъпки, обясния и прочие.Жокер: този партньор няма ли условия за ползване?
Как да има. Ако някой предлага такава услуга, няма да има нужда от стъпки, обясния и прочие.
Изпратих запитване към shuterstock, дали предостяват услуги, чрез трети страни, отговорът сами можете да се досетите какъв е.
До преди малко ни обясянваше, че облачна услуга с лиценз и т.н. Сега стана урок.Това не е услуга бе,
До преди малко ни обясянваше, че облачна услуга с лиценз и т.н. Сега стана урок.
Не и необходимо. Мен индийците не ме интересуват. Потърси, каква спогодба имаме подписана със САЩ, специално за екстрадиране и кой я подписа ( без политика).С индийците се разбрах, с тебе не мога