Продава се: end

NovaPS

Well-Known Member
Рейтинг - 100%
14   0   0
mission accomplished

Последно редактирано:
Супер качество пък размера е 1000px?

Какво е "Free of charge, images may be used multiple times." ?
Напиши ясно какъв е лиценза?

Супер качество пък размера е 1000px?

Какво е "Free of charge, images may be used multiple times." ?
Напиши ясно какъв е лиценза?

Имам предвид, че не е нещо генерирано. Например някой оразмерен thumbnail или други мушенгии ;)

Ако имаш интерес на тебе мога да ти дам "Вземи, преди да платиш" :D

Я първо постни една снимка, свалена от този сайт.
Те пък, точно днес да вземат да го спрат :)
Честно да ти кажа, интересно ми какъв е този метод.... не ми е за 10 $, стана ми интересно.
.. и да успях да сваля снимка, с цитираното от теб качество, без много усилия, без видео...

free picture hosting for ebay

Последно редактирано:
Идеята е да ги ползваш без притеснения в блог, сайт и т.н., а не как да издоим shuttera :)

За доене начини много.

Имам предвид, че не е нещо генерирано. Например някой оразмерен thumbnail или други мушенгии
Ами да ти кажа, с това описание, ако това е лицензът значи и страницата го има. Няма thumbnail, няма нищо генерирано, сваля се официалния сайт, сега за лицензите. Имам един живот, и да прочета всичките им правила и лицензи, ще ми отнеме известно време и пак не съм убеден, ще разбера всичко правилно. Честно казано, проверих ценовите им планове и подобно "предложение" липсва...
Пак казвам, не се занимавам с това, не се заяждам, няма да споделям как могат да се получат тези изображение без никакви усилия... просто ми стана интересно :)

Ами да ти кажа, с това описание, ако това е лицензът значи и страницата го има. Няма thumbnail, няма нищо генерирано, сваля се официалния сайт, сега за лицензите. Имам един живот, и да прочета всичките им правила и лицензи, ще ми отнеме известно време и пак не съм убеден, ще разбера всичко правилно. Честно казано, проверих ценовите им планове и подобно "предложение" липсва...
Пак казвам, не се занимавам с това, не се заяждам, няма да споделям как могат да се получат тези изображение без никакви усилия... просто ми стана интересно :)

Това, че си я свалил от шътъра не ти дава лиценз да я ползваш. ;)

Както и да е, докато тука съм влязал в някакъв обяснителен режим, в едно друго форумче с млади индийски IT надежди :D първите 5 намалени от $50 на $10 копия заминаха, с което бюджета ми за тема от фореста е събран.

Благодаря за вниманието и доверието

Странно защо всеки път като се зададе въпрос за лиценза няма ясен отговор

@AMitrev

Лиценза е такъв, че може да ползваш снимките без ограничение в твои проекти, свлят се от партньор на shutter, който ти ги предоставя безплатно.
Как, защо и кога, беше описано в 7-8 стъпки.
В случия става въпрос за снимки с размер Medium, което е супер за блог постове и т.н.

Ето ти още малко от лиценза:
"to use in any content — across your social accounts, personal blog, and website....."

На мен ми е странно, защо пишеш в темa, от която явно нямаш интерес.
Предложих ти го да го вземеш безплатно, ако имаше нещо нередно щеше да ме оплюеш и да не платиш.

Имам интерес към легално съдържание, а не да съм бете тестване на поредната съмнителна услуга.

Жокер: този партньор няма ли условия за ползване?

Има ;)

Облачна услуга, нова на пазара. Зарибяват още, предлагат достатъчно атрактивни платени услуги за да могат да позволят дори на фрее акаунтите да ползват тая база с данни, която е една маааалка част от Шутъра.

Както и да е, аз парата я събрах. Ти си остани със съмненията и със здраве ;)

Жокер: този партньор няма ли условия за ползване?
Как да има. Ако някой предлага такава услуга, няма да има нужда от стъпки, обясния и прочие.
Изпратих запитване към shuterstock, дали предостяват услуги, чрез трети страни, отговорът сами можете да се досетите какъв е.

Как да има. Ако някой предлага такава услуга, няма да има нужда от стъпки, обясния и прочие.
Изпратих запитване към shuterstock, дали предостяват услуги, чрез трети страни, отговорът сами можете да се досетите какъв е.

Това не е услуга бе, хаха

Това е урок, стъпка по стъпка:
Къде да цъкнеш за да си направиш акаунт, къде да цъкнеш да търсиш снимките, къде да цъкнеш за да им добавиш текст и други елементи (ако искаш, това всичкото във видео урок от 8 минути), къде да цъкнеш за да ги свалиш, може една по една, може като архив.
Също така, че не може да ползваш поща от абв, щото са смотани.
Все такива малки неща, които ти губят времето. :)

Нали трябва да си заслужа $10, щото някак си не върви да искам $10 да ти плесна един линк и да ти кажа, регвай са и си ти.

Всичко това може да го намерите фрее в гугъл. Както казах.

Темата е приключена.

@NovaPS жив и здрав, че си изкарал 100-200$.

Както писах и в друга подобна тема, когато Daylife предлагаха всички снимки от gettyimages (да всички!) си имаше ясно написани условия за ползване

До преди малко ни обясянваше, че облачна услуга с лиценз и т.н. Сега стана урок.

Четеш между редовете.

Това, което се продавах е "Знание".. стъпка по стъпка. Така наречената от теб "трета страна" е сравнително нова облачна услуга с платени и безплатни акаунти. От няколко месеца, след тяхно си споразумение с Шътъра ти дават възможност, като техен клиент (дори и на безплатния акаунт) да ползваш база данни със снимки медиум сайз за твои проекти, без значение какви, къде и колко.

С индийците се разбрах, с тебе не мога...

Ето ви едно линкче за stock снимки оt google: https://goo.gl/kW9xgV само сменяте ключовата дума.

Че темата стана дискусия, поне да е полезна с нещо и да я приключваме.

С индийците се разбрах, с тебе не мога
Не и необходимо. Мен индийците не ме интересуват. Потърси, каква спогодба имаме подписана със САЩ, специално за екстрадиране и кой я подписа ( без политика).
Ясно е , че знанията са нещо което костват усилия, време, пари, труд, лишения и в крайна сметка никой не длъжен да ги "дарява" споделя и т.н.

Твоята "оферта" за мен изглежда по-този начин, примерно:
как да получите Yoast Local SEO Premium 4.9, с лиценз "Free of charge, images may be used multiple times."
Ще ви изпратя изпитан метод, как да го получите напълно легално. (до вчера на saveshutter.com предлагаха и скрип за тая дейност срещу 50 $, днес вече страницата е няма )
Въпрос, легално ли е:
Да. Метода е описан и можете да намерите в google.

Това, не е заяждане. С удоволствие, бих купил нещо, но не и без да съм наясно какви права и задължения имам.

Горе