DonMakaveli
Well-Known Member
Здравейте,
Проблем относно PayPal Website Payments Standart
Получават се плащане от всяка точка на света, но когато има различия в шипинг адресите се появява грешка.
Пример : Клиент от Англия, въвежда данните си в магазина и адрес за доставка Англия, след което го препраща в PayPal сайта за login. Лог-ва се, заплаща без проблем.
Обаче ако този клиент въведе данните си за доставка Германия, след като го прехвърли в PayPal акаунта, след като се логне му изписва.. Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to
Писах на разработчиците в Paypal support
И те ми отговориха това.
Платформата е на Summercart, ПИСАХ НА ПОДДРЪЖКАТА, ОБАЧЕ ТЕ МЕ ПРАТИХА ДА ИМ ПИША ОТНОВО НА ПЕЙПАЛ СЪПОРТА, да не би нещо в моя пейпал акаунта да не съм си настроил както трябва.
Някой сблъсквал ли се е с този проблем?
Проблем относно PayPal Website Payments Standart
Получават се плащане от всяка точка на света, но когато има различия в шипинг адресите се появява грешка.
Пример : Клиент от Англия, въвежда данните си в магазина и адрес за доставка Англия, след което го препраща в PayPal сайта за login. Лог-ва се, заплаща без проблем.
Обаче ако този клиент въведе данните си за доставка Германия, след като го прехвърли в PayPal акаунта, след като се логне му изписва.. Paypal does not allow your country of residence to ship to the country you wish to
Писах на разработчиците в Paypal support
И те ми отговориха това.
This error is usually caused by setting addroverride="1". This variable override the buyer’s shipping address stored on PayPal and used solely the one from the shopping cart. I believe that is what is causing the issue.
Please note when overriding the shipping address stored on PayPal and replacing it with the one you specify in the call to SetExpressCheckout; the buyer cannot edit the overridden address.
You may want to set addroverride="0" if you want the buyer to be able to modify their address later if the shipping address is different from the billing address. You will need to consult with the shopping cart provider on how to modify this value to 0. Please note also PayPal does not allow the countries for the Billing address and the Shipping address to be different.
The parameter should be located in checkout.php (https://imeto-na-saita.com/checkout.php )
Платформата е на Summercart, ПИСАХ НА ПОДДРЪЖКАТА, ОБАЧЕ ТЕ МЕ ПРАТИХА ДА ИМ ПИША ОТНОВО НА ПЕЙПАЛ СЪПОРТА, да не би нещо в моя пейпал акаунта да не съм си настроил както трябва.
Някой сблъсквал ли се е с този проблем?