Writechamp.io - AI копирайтър (chatGPT)

Играем според дневните правила но знаеш това защото не си от вчера в онлайн бизнеса.
Не мисля че в близко бъдеще ще има червен картон за съдържание генерирано чрез Open AI защото дори самите те го казаха че техния инструмент дава до 20% вярност и не може да се разчита на него.


The Verge? 🤢

Именно защото генеративните модели много често "си измислят" и представят информацията като ясни факти се планират регулации.

Ставащото в САЩ със сценаристите и актьорите е добър пример какво следва, а ЕС е средно между 18 и 24 месеца напред що се отнася регулации.

Но е от изключителна важност когато генерираш нещо да промениш поне 5% от цялото съдържание за да не са 100% identical.
Тогава не би имало абсолютно никакъв проблем.

Викаш пускай котнента през спинъра, а че половината съдържание е бълвоч що се отнася качество нас не ни интересува. Кликове да има? ;)

Аз бих инвестирал в проект, който засича съдържание, което е генерирано. Много хубаво проучване по темата за нърдовете като мен. https://github.com/datamllab/The-Science-of-LLM-generated-Text-Detection
 
The Verge? 🤢

Именно защото генеративните модели много често "си измислят" и представят информацията като ясни факти се планират регулации.

Ставащото в САЩ със сценаристите и актьорите е добър пример какво следва, а ЕС е средно между 18 и 24 месеца напред що се отнася регулации.Викаш пускай котнента през спинъра, а че половината съдържание е бълвоч що се отнася качество нас не ни интересува. Кликове да има? ;)

Аз бих инвестирал в проект, който засича съдържание, което е генерирано. Много хубаво проучване по темата за нърдовете като мен. https://github.com/datamllab/The-Science-of-LLM-generated-Text-Detection
Имаш глава на раменете си.

Преди да публикуваш нещо в сайта ти което е генерирано чрез Open AI първо трябва да го прочетеш и да преосмислиш какво е написал.

Но това не се отнася за Open AI ами за всичко свързано с интернет.

Аз бих инвестирал в проект, който засича съдържание, което е генерирано. Много хубаво проучване по темата за нърдовете като мен. https://github.com/datamllab/The-Science-of-LLM-generated-Text-Detection
Това ще е доста трудно начинание защото Open AI всекидневно се подобряват и съвсем скоро текст написан чрез тях няма да може да се различи от текст написан от реален човек.
 
Не мислиш ли, че ако направиш една малко по-читава презентация (като за бързаци, дето гледат по две на три) под формата на видео/рекордер и тн., че ще имаш 200-300% ррррръст в регистрациите (поне за теста), още повече от тези, които не са успивани по форуми и подобри "сдружения". Мисля си, че има сериозен маркетингов пропуск в тази ти услуга. Няма да дълбая сега, подобна услуга определено е перспективна, но се нуждае от малко по-професионално отношение, и по-конкретно - професионално (като за през юзери дето са виждали какво ли не) представяне същността на услугата. Дикиш в този смисъл, а и точно за такива услуги, са Пипнати видео презентации от реалния интерфейс.
Понякога профита и тесни "коне" слагат капаци за силата на маркетинга (разбира се неволно) и така спъват собствените си проекти, макар и действително да са перспективни..
Замисли се: Колко лесно юзера прави регистрация? За мен това е най-трудната част :) Веднъж регне ли се - свършил си половината работа.
Мисли: Колко ефективно си представил услугата си? Нали знаеш най-честата практика при посредствените презентации каква е... - X-са горе у десно ;)
 
Добавен е нов план който ще бъде доста изгоден за хора които не създават много съдържание.
План PRO 40K - $5 на месец (40 000 думи)
 
Актуални ценови планове: 💰

План PRO 40K - $5 на месец (40 000 думи)
План PRO 100K - $10 на месец (100 000 думи)
План PRO 300K - $25 на месец (300 000 думи)
План PRO 600K - $49 на месец (600 000 думи)

Какво ново ? 🍻
- 10+ допълнителни темплейта за генериране на съдържание.
- Article Wizard в 4 стъпки (keywords, title, image, outline) и в 5-та стъпка получавате напълно готова статия за публикуване.
- 20 езика на които можете да генерирате съдържание като в момента общият брой езици е 25+
- Text to Speech (10+ neural voices)
- Speech to Text
- AI Code (генератор за код)
- AI Chat (10+ различни чат ботове)
 
Ползвам услугата от няколко месеца и определено съм много доволен. Лесно управление, интуитивно и бързо за ориентация.
Има достатъчно конкретни ситуации, в които текстовете от writechamp са перфектни - естествено не върши "цялата работа", но всеки си има глава на раменете да преценява кога, къде и как.
По мое мнение - супер услуга, поздравления за реализацията.
 
Искам да му направя тест, какво ще кажеш?
 
Искам да му направя тест, какво ще кажеш?
Няма проблем, вземи си евтиния план който е 5 долара за 40 000 думи и ако не си удовлетворен и си използвал по-малко от 15 000 думи ще ти рефъндна сумата веднага.
 
Screenshot 2023-11-14 at 21.52.32.png
Заглавието говори само за себе си - днес ще ви представим 10 от най-популярните ястия по света. Има нещо за всеки вкус и предпочитание, независимо дали сте почитател на месото, вегетарианец или ентусиаст на сладкарските изкуствa. Готови ли сте за световно кулинарно пътешествие? Тогава започваме!

1. Пица: Не можем да започнем без един от най-харесваните павловски ястия - пицата. Възникнала в Италия, това комбинирано лакомство е обичано на всяко краче на света. Различни начини за приготвяне и безкрайни видове топинги правят пицата щедра на избор.

2. Суши: Ястията от суши вече завладяват сърцата ни в буквален смисъл. Традиционната японска кухня съчетава свежест, качество и елегантност. Суши с риба, морски дарове или зеленчуци е изящно наслаждение, което е обикновено съпроводено от вкусни сосове.

3. Хамбургери: Стигни да питаш някого за хамбургер и ще получиш неговото привързано отношение към това ястие. Вкусният комбинат между мек хляб и сокообразно месо, бургерите стават все по-популярни извън Америка и дори получават "гурме" вариации.

4. Паста: Италианският символ на уют и удоволствие, пастата също е любима, не само в Италия, но и по целия свят. Различни форми и вкусове може да забавляват вашето небце, като класическият спагети болонезе или карбонара определено заемат специални места в нашите сърца.

5. Кари: За цитрусови произходи и автентичен индийски вкус, карито е известно в цял свят. Разнообразният асортимент от подправки и съчетания на вкусове правят карито неустоим избор за мнозинството.

6. Паеля: Завъртете се в Хиспания с невероятната паеля - ястие, което протича през автентична испанска кухня. Смес от ориз, зеленчуци и семейство от морски дарове направят паелята деликатес, който може да задоволи всеки гурме ценител.

7. Сушито: Докато яписите представят свежите ястия от суши на всички, сушито от Латинска Америка е напълно различно! Риба, скъпоценни миди и пухкав ориз образуват едно необикновено, богато на вкусове съчетание, което ще ви потопи в магията на латиноамериканската кухня.

8. Фалафел: Накрая, се настанете в Близкия изток с популярното ястие - фалафела. Тази вегетарианска деликатеса, приготвена от настърган натрошен боб и подправки, често се сервира в хрупкав хляб и съпроводена с различни качествени сосове.

9. Рамен: Вярвайте или не, раменът е значително повече от това, което виждате на онлайнкартата с доставка на храна. Тази японска традиция приключва ви правилен празник на подправки и богати вкусове. Ниска цена и голям размер допринасят към популярността на рамена по света.

10. Шоколад: Как можем да не споменем шоколада?! От Белгия до Швейцария и Африка, шоколадът запленява сетивата ни и винаги е хит сред десертите. Сладко и ароматно удоволствие, шоколадът взима сърцата на милиони хора по света.

Това е само малка част от най-обичаните ястия в света. Готови ли сте да опитате разнообразието от вкусове и атмосфери? Приятно пътешествие из гастрономическото разнообразие на света!

Доста интересен краен резултат който с малко промени и добавяне на изображения ще бъде готов за публикуване.
 
Black Friday & Cyber Monday отстъпка в Writechamp.
Научете повече от тука:
 
Искрени благодарности на всички съфорумци!! 🍻 🤝
Регистрираните в Writechamp чрез линка от първият пост вече са 98 което е означава много за мен и съм Ви искрено благодарен за доверието!! 🇧🇬

Новата година е почти на прага и тепърва тези дни ще започна да вкарвам новите темплейти които подготвям от седмици. 🍻
 
Writechamp расте с бързо темпо с клиенти от България 🇧🇬 за което съм Ви искрено благодарен. 🍻

AI Blog Wizard е обновен и са добавени нови темплейти.
AI Code също е подобрен.
Ticket система за по-добро обслужване при въпроси и идеи.

Идните дни ще успея да доставя допълнителни нови темплейти както и езици на които да се генерира съдържание.
 

Горе