Нови профилни постове

Продавам развит Инстаграм профил с близо 10хил. последователи. Въпреки, че не поствам от доста време, посещаемостта на профила е от 1,351 чошека за седмица. Ако имате интерес, ме потърсете и пишете на личният ми профил там - joanaivopopova
Здравейте, пиша ви във връзка с кандидатстване за позицията. Изпращам ви своя Linkedin профил, тъй като не е възможно прикачване на CV:
Цената която предлагам за работата за статия от 300 думи е 12 лв. Оставям своите контакти:
email: [email protected]
skype: philip.kolov
viber: 0988750296.

Поздрави,
Филип Колов
Здравей, имам интерес за обявата от теб. Има ли друг вариант за коренспондевция с теб ? вайбър, скайп, фейсбук? Тук рядко влизам. Поздрави
Здравейте,каква е цената за фирма с номинален управител
Здравей можеш ли да ми дадеш контакт на този твой човек който е от анархисисте искам да го питам нещо?
HiddenInChrist
HiddenInChrist
Това че съм си написал името HiddenInChrist е защото съм християнин не смятам че е грях че искам да се свържа с някой от анархистите защото те правят добри неща макар и не по-законнен начин според държавата ни но според Бог в много от случайите вярвам че постъпват коректно.
HiddenInChrist
HiddenInChrist
Божият закон е по-важен от човешкия. Защото той дава истинска мъдрост на хората как да правят добро и кога а човешкият често е недостатчен понякога дори дава позволение за зло.
nikolai.mt
nikolai.mt
Някой ти е промил мозъка младежо, още има време да се спасиш от лапите на църквата, ако ти трябва помощ казвай!
Здравейте, имам интерес да продавам ваши продукти на дропшипинг принципа, като частно лице.
Здравейте,
пиша ви във връзка с кандидатсване за позицията. Изпращам ви линкове към профилите ми в freelance.bg и linkedin, където можете да е запознаете с моя опит: https://www.freelance.bg/profile-17930.html https://www.linkedin.com/in/filip-kolov-775b5520b/
На професионалната ми визитка в първият сайт се намират и моите контакти на които можете да ме потърсите.

С уважение,
Филип Колов
Това предложение спечели конкурса за лого на онлайн магазин за цветя CVETINO.BG Изискването за ллогото беше да включва името на сайта.


RlezYAR.png
  • Like
Реакции: Noke
Качествена реклама и линкове в платформа за технологии и в платформа за Дом и градина на перфектна цена! -> За повече информация на лично.
Здравейте! Интересувам се от обявата Ви за копирайтър. Готов съм да напиша пробна статия. Поздрави!
Любомир Атанасов
Предложение за конкурс на европесйки международен проект LIFE Danube Free Sky (Свободно небе над Дунав). Той е за програма за опазване на пелетните птици по течението на река Дунав. Предложнието изборазява стилизиран образ на две птици, летящи над вода (р. Дунав), като заедно образуват облак (небе).

k4BCXWn.png
Предложение за лого на телевизията на DJ Damyаn, което спечели 2-ро място сред всички участници.

pmCPjFa.png

Горе