Нови профилни постове

Уеб дизайн | SEO оптимизация | Копирайтинг | Поддръжка и оптимизация на уеб сайт
Стандартно по нашенски: Всеки се възползва от безплатна помощ, но когато дойде твоят момент и имаш нужда от помощ, печелиш "най-доброто"..., а именно мълчание отсреща. П.п. Говоря принципно за 99 процента от народа
Работим изцяло в интерес и полза на онлайн търговците! Спестяваме Ви време и пари, защото нямате фиксирани разходи, бързината на пакетиране и изпращане на стоките Ви е гарантирана благодарение на поточната ни линия. Грешките са елиминирани благодарение на софтуера ни. Ние застраховаме стоките Ви, разполагаме с голяма база с видео наблюдение и охрана. Спестявате от куриерски такси както за България, така и за чужбина.
Здравейте,
Пиша статии на разнообразни теми и правя преводи от английски на български, както и обратното.
Ако някой се интересува от подобни услуги - мога да изпратя примерни статии.
Шшш, някой може ли да ме уреди и мен с някой държавен сайт. Гледам един сайт, направо не ми се иска да споменавам нито сайта, нито кой го е правил ( макар че то си я пише излагацията на кой е ). Сайта е държавен и свързан с доста сериозни неща, меко казано нелеп. Та и аз искам да ми дават пари за изгъзици..... :) Ако можЕ "ПЛИС" :3
  • Haha
Реакции: етерИум and Blinky
СЕО.БГ
СЕО.БГ
Ако знаеше за кой сайт говоря, нямаше да пишеш това. Сайта не е правен тогава. Версията на въпросния държавен сайт е на около 6-7 години и аз силно се съмнявам да е взел нищо или 300 лв. имайки в предвид държавната структура за която е сайта.
СЕО.БГ
СЕО.БГ
Работил съм с държавни институции ( друга дейност и не не успях да облажа защото не бях четка на някой си ) и прекалено съм наясно с нещата че там даром няма. Ако например аз се бях уредил в тази си сфера дейност ( сайтове демек ) щях да спечеля аз, уредилия ме и други по линията, като за да спечелят всички цифрите се умножават многократно.
СЕО.БГ
СЕО.БГ
Като разбира се е така във всяка една секция, транспорт, пътища, сигнализация, поддръжки, почистване и т.н. и т.н. и т.н., изобщо навсякъде където може да участва фирма изпълнител за дадена дейност. П.П. И да бях глупак че не взимах, акто ми се даваше. До сега можеше да имам хотел или поне 2 апартамента :) Ама уви, да бъда честен с крадците беше глупаво. :)
Здравейте,
Качвам продукти в онлайн магазин - няма значение какви и на каква платформа. Моля, ако някой се нуждае от ръчно качване на продукти за своя онлайн магазин, да се свърже с мен!
Бъдете здрави през новата 2022 година, но и много щастливи, добри и обичани. Всичко, което постигате нека ви носи радости и спокойствие всеки ден! ☺️❤️
Здравейте,

Интересувам се от закупуване на:
Instagram профил (над 5к последователи - предимно женска аудитория)
A
Auct
Каква цена можеш да предложиш почти 7000 последователи
Y
yuangelova
Зависи, трябва да видя профила първо
Алкохолът може и да е полезен, но в малки количества.
F
Federer
Алкохола не е полезен в никакви количества, просто се смята че тези които употребяват в малки количества, като цяло са по-умерени хора в живота, имат граници и не прекаляват с нищо.
Дигитална агенция – StartBusiness предлага цялостни решения за онлайн търговия – изработка на уеб сайт, създаване на онлайн магазин, дигитален маркетинг, дигитална реклама, поддръжка и SEO оптимизация на уеб сайт.
Хм, някой ползва ли AmazonPrime?
Krumov
Krumov
Ползвам го чат пат. В момента даже имам активен абонамент.
Ако някой има нужда от добавяне на субтитри на видеата си, може да погледне последната ми тема. Благодаря!

Горе