S shkumbata1313 New Member 22 Декември 2011 #1 може ли автоматично да се побликуват новини от даден сайт в блога ми?И ако 'да' как става.
beni7574 Active Member 22 Декември 2011 #2 От: Автоматично побликуване на новини в блога ми rss plugin
kokernur New Member 22 Декември 2011 #3 От: Автоматично побликуване на новини в блога ми може и с frame направо да наравиш друг сайт да излиза през рамката на твоя... ама полза от това няма да има май много, защото тебе т трябват уникални
От: Автоматично побликуване на новини в блога ми може и с frame направо да наравиш друг сайт да излиза през рамката на твоя... ама полза от това няма да има май много, защото тебе т трябват уникални
beni7574 Active Member 22 Декември 2011 #4 От: Автоматично побликуване на новини в блога ми През рамката ще излиза същия сайт, от който копираш новините, докато през rss емисиите ти избираш от кои сайтове, колко често и какви новини да излязат.
От: Автоматично побликуване на новини в блога ми През рамката ще излиза същия сайт, от който копираш новините, докато през rss емисиите ти избираш от кои сайтове, колко често и какви новини да излязат.
ventus New Member 23 Декември 2011 #5 От: Автоматично побликуване на новини в блога ми пУбликуване, а не пОбликуване!
BullBlogger New Member 23 Декември 2011 #6 Re: От: Автоматично побликуване на новини в блога ми ventus каза: пУбликуване, а не пОбликуване! Увеличете... то това не е за публика а за някаква пОблика и за това се пОбликува
Re: От: Автоматично побликуване на новини в блога ми ventus каза: пУбликуване, а не пОбликуване! Увеличете... то това не е за публика а за някаква пОблика и за това се пОбликува