някой ползва ли Pfyre?
Скоро iCard ще пуснат Apple Pay.Един приятел го ползваше и се оплакваше, че не работело на много места. Може да пробвате "iCard", което е с 0 лв такса на месец и се0 зарежда срещу 1 левче на OMV-та със Service точка.
Скоро iCard ще пуснат Apple Pay.
Аз чакам phyre да го направят, вдъхват ми повече доверие като фирма.Скоро iCard ще пуснат Apple Pay.
Аз чакам phyre да го направят, вдъхват ми повече доверие като фирма.
Какво означава “директно плащане през тяхното приложение” ? Да не става дума за изброените търговци ( EVN и подобни ) ?То си има плащане директно през тяхното приложение. Все пак, откъде разбрахте това?
Да, не се поддържа Apple Payима ли проблем да си сложите Google Pay и към него да си добавите всякаква карта?
Какво означава “директно плащане през тяхното приложение” ? Да не става дума за изброените търговци ( EVN и подобни ) ?
Информацията ми е вътрешна.
Пробвай безконтаплащане с Google Pay - много по-бързо е, няма нужда да отваряш приложение и да цъкаш с пръстчеНе знам дали го има за iPhone, но при Android, настройвам приложението като приложение за плащане и когато доближа отключен телефона до POS терминала се отваря приложението, цъкам с пръстчето и плащам.
ТНе знам дали го има за iPhone, но при Android, настройвам приложението като приложение за плащане и когато доближа отключен телефона до POS терминала се отваря приложението, цъкам с пръстчето и плащам.
при iPhone е налично само с определени приложения. Revolut и Monese. Скоро и с A1 Wallet или iCard, което ще обезмисли за мен наличието на Revolut.Не знам дали го има за iPhone, но при Android, настройвам приложението като приложение за плащане и когато доближа отключен телефона до POS терминала се отваря приложението, цъкам с пръстчето и плащам.
Единственото досадно е че трябва да се зареждат въпросните сметки. Това, което търся е от едно място да си получавам парите, да си плащам през там и всичко да се случва от раз.Аз пък мисля, че точно Google Pay и Apple Pay обезмислят 3rd party приложения като Phyre и iCard.
Без такси са и работят по-добре. Все още не поддържат български карти, но за това са Revolut и Monese (пак без такси).
Във Phyre нямаш собствен IBAN, зареждаш с карта или по техния IBAN и твоя клиентски номер. И след първата година имаш месечна такса.Но на практика, ако имаш phyre и имаш собствен IBAN, не е ли достатъчно?
Да точно айкард ще обезсмисли наличието на револутпри iPhone е налично само с определени приложения. Revolut и Monese. Скоро и с A1 Wallet или iCard, което ще обезмисли за мен наличието на Revolut.
Това не става ли и сега.ова, което търся е от едно място да си получавам парите, да си плащам през там и всичко да се случва от раз.
Явно все още е малко рано за този етап.
Да. Но искам да имам и безконтактно плащане (за iOS). Искам баланса по сметката ми да се обновява веднага, а не след 1-2-3-4-5 дни. Искам да получавам известия, които да не ми струват 15 ст. /бр. (въпреки че те плащат 3-4 ст.).Това не става ли и сега.
През онлайн банкирането на почти всички банки има плащане на сметки, останалото с карите им?
Нямам нищо общо. Потребител съм и по съвпадение имам вътрешна информация.Да точно айкард ще обезсмисли наличието на револут
Вие да не сте от маркетинг отдела им (на айкард )
еми чакаме само револута да си направят интеграцията с чез, останалото си го иматДа. Но искам да имам и безконтактно плащане (за iOS). Искам баланса по сметката ми да се обновява веднага, а не след 1-2-3-4-5 дни. Искам да получавам известия, които да не ми струват 15 ст. /бр. (въпреки че те плащат 3-4 ст.).