Безмислената пресконференция на Бербатов

От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Футбол не гледам, но Берба е много голям откъм акъл и мислене, слушайте го какво говори.


[video=youtube_share;r3Q4EkwAY5E]http://youtu.be/r3Q4EkwAY5E[/video]


Личи си, че е добър човек, не знам Томов защо пази някакви резерви за него.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Бербатов се връща в България. Минава покрай един училищен двор и вижда деца да играят футбол. Приближава се към тях и пита:
- Момчета, мога ли да поиграя с вас?
Едното от тях казва:
- Разбира се, сядай на пейката…

:lol:
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Много сте ми смешни. Ама много тук без лични обиди.
Смешни са ми доводите, ама много.

Най-добър играч за БГ за всички времена, голмайстор на висшата лига. Спирам до тук.
Лични качества - интелект, мислене, далоновизъм, за разлика от масата величията - една дума голям мъж. Спирам до тук.

Може би трябва много повече мислите за него за добро а не за хленчене. Това е личен избор къде ще играе какво ще прави. Както личния му избор е да направи фондация за децата и да помога на толкова дейни деца, които при равни други условия, не биха си развили таланта. А сега се сетете за някой толкова талантлив, съвършен играч, който е воден от алтруистични подбуди и тогава да го сравнявате. Изберете си който и да е на неговото ниво от света и да е постигнал като него и има алтруистични подбуди. Давам репи!!

А по темата - Съра е една изпята приказка и по най-грубия начин се отнесе, ама то и резултатите са видими. Залага на някъв катърски състав дето само бягане батка, ей на да си вземе Болт и да чупи после Барса, ако успее мине през Базел :D. Толкова насран отбор няма само атака, а мине ли ги някой центъра и с този вратат гола е опечен. Няма нищо общо от Манчестър, който би Байерен и взе Шампионската. Това, че е бил велик на времето, не означава че сега е същия, а отношението към топ играча е показно, да не казвам и бизнес нюха на менеджерите им - ще вземеш за 31 милиона и ще го съсипеш го продаваш за 5 милки. Добре че направеха ИПО, че да наберат кинти - ама с тези кинти и ръководство и стил на игра какво ще се купи.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Истината е,че народа обича само победителите - това още римляните са го проумели. А българите са неблагодарно племе. Всички се радвахме преди 1 година, когато Бербатов вкарваше голове за Манчестър и се гордеехме, като дават репортажи за него по BBC. А сега всички го плюят... От друга страна го има и момента с лакомията ба Бербатов, която единствено не одобрявам - избра почти година да стои на скамейката на Манчестър и да си взима голямата заплата, докато му изтече договора, вместо да търси реализация в друг отбор. Даже измислиха виц:

2040 година...Бербатов играе футбол с внуците си:
- Дядо, какво има?
- А, нищо, стара футболна травма.
- Коляното ли, дядо?
- Не. Хемороиди.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Сам си беше виновен, че търка пейката. В Англия само добрата игра в нападение не стига. И като го гледам... и във Фулъм ще изтърка пейката.
Времето на гюметата мисля че приключи... с Пеле.
А за националния... за кво да идва само да се излага с тия бездарници.
Тука в България футбол няма. Бастуните дето ритат някаква топка от време на време, играят някаква друга игра. Само не и знам името. Скоро ще еволюира в мятане на гюбеци и щракане с пръсти.
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

Аз съм голям фен на Бербатов и уважавам решението му да напусне националния отбор. Въпреки това не ми харесаха думите към Фъргюсън. Съра е твърде велик ,за да бъде критикуван от човек ,който е далече от нивото му!
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

И съра е човек и като всеки човек е подвластен на различни човешки сили - от гениалност до мания, от гениалност до глупост. Така че на стари ларви да стоиш, е формула за 2рото, не за 1вото.
С това, че иска да прави отбора по бърз, по остър без да има поглед над нещата и интелект за играта, е показателен факт, колко е гениален. И кога ще бият примерно Барса, ама все забравям че трябва минат през Базел 1ви :D Бъркам ги Б-тата.
Делегат е казал на Съра, че в шампионската ще срещнат с клуб започващ с Б, Съра се радва е най-накрая ще отмъстим на Барса, делегата казва това е Базел :D :D :D :D :D
 
От: Безмислената пресконференция на Бербатов

"Бербатов даде пресконференция, защото последната седмица цяла България, Италия и половин Европа говори и пише за него.

Бербатов даде пресконференция, защото Любо Пенев му изпрати повиквателна за мачовете с Италия и Армения.

Бербатов наистина се мисли за "много голям" и то с право. Той е футболистът вкарал най-много голове с националната фланелка. Той е голмайстор на Висшата лига. Той стана най-скъпият трансфер в историята не на кой да е клуб, а на най-известният в света - Манчестър Юнайтед (30 милиона паунда). Той е единственият чужденец отбелязал пет гола в един мач във висшата лига. Той вкара хеттрик на вечния враг Ливърпул. Той е вкарал едни от най-красивите голове в историята на футбола. Той създаде фондация и помага на талантливи деца. Той е интелигентен за разлика от повечето футболисти. Той е земен за разлика от повечето футболисти. Той е скромен и има чудесно семейство. Той подписа с Фулъм и ще получава по 100 000 паунда на седмица (рекорд за заплата на футболист на Фулъм). Той е човека, който отказа на Ювентус (аз не помня такъв).

Други въпроси?"


:idea:

Ето така се говори за българин!

[video=youtube;IwzbmYagXsY]http://www.youtube.com/watch?v=IwzbmYagXsY[/video]
 
Последно редактирано:

Горе