AmebaBot каза:Момчета , аз адднат всичките директории с PR 6 и 7 и за 5 дена нямам нито едно влизане от тях .... нямам какво друго да кажа
Аз лично мисля че е перфектно изпълнение. Може да пробваш и още някои методи: артикъли, обикновенни директории, линк партьори... и т.н. Гледай си статса за трафика и ако може да виждаш от къде и по колко уникални идват. А и опитай се да сложиш и някой друг малък keyword за да излезеш и получиш трафик от търсачите. :wink:Synthetic каза:Еми направих си ID в ГБ ,сложих му банери и контент и си аднах блога във всички директортии показани тук ок ли е ?
Blinky каза:Аз лично мисля че е перфектно изпълнение. Може да пробваш и още някои методи: артикъли, обикновенни директории, линк партьори... и т.н. Гледай си статса за трафика и ако може да виждаш от къде и по колко уникални идват. А и опитай се да сложиш и някой друг малък keyword за да излезеш и получиш трафик от търсачите. :wink:Synthetic каза:Еми направих си ID в ГБ ,сложих му банери и контент и си аднах блога във всички директортии показани тук ок ли е ?