Да не те е страх нещо, че ги криеш? Или ти плащат?БГ плъгини предимно имат проблеми с къвто и да е ъпдейт, да не конкретизирам сега.
Да не те е страх нещо, че ги криеш? Или ти плащат?БГ плъгини предимно имат проблеми с къвто и да е ъпдейт, да не конкретизирам сега.
Да предположим ли кои са тези плъгини. Сещам се за една паяжина..........Да не те е страх нещо, че ги криеш? Или ти плащат?
Тези плъгини не съм видял да дават проблем, поне не сега, в първите часове може би, но тогава сигурно доста са имали проблеми. Виж темите тогава.Аз ползвам класик уиджет и едитор, сукури и на гугъл сайт кит, дали е от тях не знам, но се почупиха бая сайтове, може и от някоя тема да е
Сериозно ли ?! ......Да не те е страх нещо, че ги криеш? Или ти плащат?
То няма и много избор да ти кажа. Ама не ми се коментира, смисъл няма щото акъла си остава същия ( говоря глобално и за едните и за другите ).....Да предположим ли кои са тези плъгини. Сещам се за една паяжина..........
Следват ги фирмичките, дето си мислят, че пишат качествен код и правят такива плъгини за куриерските фирми по техни задания.
Не на последно място идват пишман темаджийте, които ако не на този, то на другия глобал ъпдейт ще спрат поддръжка.
Гарантирам ти че в това няма как да си сигурен и веднага мога да ти кажа защо ако имах повече време да се обяснявам с писане.за написването на които не е използван нито един индиец.
Най-вероятно няма...Сериозно ли ?! ......
То няма и много избор да ти кажа. Ама не ми се коментира, смисъл няма щото акъла си остава същия ( говоря глобално и за едните и за другите ).....
Честно казано няма, така е. По ред причина. Не е до липсва на дев-чета, само това ще напиша.Най-вероятно няма...
Епа друго си е да си "агенция" и да цъкаш на билдъра и да вземеш пари като за девче. И като ти дадат процент от афилиейтa на бъгавите БГ плъгинчета, айде надника е готовЧестно казано няма, така е. По ред причина. Не е до липсва на дев-чета, само това ще напиша.
Горе долу такава е картинката. Ама какъвто пазара такива и "агенциите". Не всеки може да работи с чужбина на къстам разработки зад сериозни технологии и вендори, но който до каквото може да му се простре акъла и възможностите. Друго си е да дадеш 1000 лева за магазин, но да си купиш новата 7ца. Целендурски пазар, селендурски агенции.Епа друго си е да си "агенция" и да цъкаш на билдъра и да вземеш пари като за девче. И като ти дадат процент от афилиейтa на бъгавите БГ плъгинчета, айде надника е готов
Миналата година при ъпдейт имах такъв проблем. Оправих временно с бекъп, но до 1 ден имаше ъпдейт на темата и плъгините към темата + извинение и текст, че е имало проблем от тях. Ъпдейтвай първо 1 сайт, първо пускай ъпдейт на плъгините, тествай всичко и тогава другите сайтове. Лошо е с автоматичен ъпдейтАз ползвам класик уиджет и едитор, сукури и на гугъл сайт кит, дали е от тях не знам, но се почупиха бая сайтове, може и от някоя тема да е
Да, това е най-основен за тази година:До момента не съм забелязал да има проблем при ъпдейта на core. Възможно да е било нещо временно. Повечето проблеми изглежда да идват от темите, от по-стари плъгини също. Явно 6.2 включва доста значитени промени и повечето плъгини и теми не са готови за него.
WordPress 6.2 will be the first major release of 2023