entrepreneur7
Active Member
Имам антитела, но спадат бързо. Пуснал съм за Т клетъчен имунитет квантиферонов тест и ще видя там какво ще излезе.Все пак си го изкарал, защо ти е сега ваксина. Аз не бих го направил. Ако даден организъм не може сам да изпработи антитела (което му е основната задача), значи му е време да си ходи.. Имунитетът е единсвената причина изобщо да съществуваме. Защо да изнасилваме нещата, защо трябва да му даваме наклон.. Като му набием по изкуствен начин да изработва антитета, според мен по този начин ко компроментираме да действа по ествественият си начин. И може да не е доказано (или да се премълчава), но в този случай, когато имаме някаква зараза по ествесвен път, не е много сигурно дали и как ще реагира в този случай, когато един вид го обучаваш да изработва антитела
Но пък не можем да отречем ваксинацията за полезна при други болести в крайна сметка. Има ултра агресивни вируси и зарази, но те се наблюдават много тясно от специализираните институти. Ковида според мен не е от тях, %та на умиргване го доказва. Подобен е на зимните грипчета, но лесно се разпространява. По-големото дърво за него е, че като има голяма цифра заболели, докитата/заведенията не могат да смогнат, според мен това е основната причина да настояват за ваксинация, не толкова това, което се лансира. И пак по презумцията, че ти щом сам не може да изработиш антитела, значи системата нещо ти се е бъгясала..в този смисъл и ваксината не би трябвало да действа нормално и по-скоро наистина може да предизвика различни странични ефекти, най-вероятно бъгав отговор на бъгавата система
А ти какви яки проблемации след кодида си имал, че чак си бръмчал по болници??
Виждал съм хора като мен след боледуване малко антитела и след ваксина имат 10 пъти повече от другите хора. Това, което казваш също е възможно. Виждал съм и хора, които след 2 дози не развиват никакви антитела или клетъчен имунитет.
Да не влизам в подробности - дерматологични проблеми, проблеми направо с работата на целия организъм всичко е объркано, отключват се спящи вируси, бактериални инфекции, кръвни картини и различни показатели извън норма, стоматологични проблеми и тнт.
Общо взето с колкото човека говоря, които имат пост-Ковид като мен ми казват не съм същия както преди. И това хора след 5-6-7 месеца след Ковид и те са го карали леко като мен и ми казват после през седмица съм болен или ми има нещо, но не приемайте, че това са най-сложните проблеми след Ковид. Както казах има такива групи може да влезете и да видите..
В крайна сметка мисля ако тия дни се чувствам по-добре и след консултация с лекар да отида и да си набия една игла и каквото стане... още един път ако го изкарам няма да е добре. Само жалко, че трябва да е РНК, а не векторна, защото след Ковида организъма е объркан и скапан и казват да не слагам векторна, защото може да направи някаква реакция организма ми
Последно редактирано: