Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

  • Да

  • Не съм, но ще се ваксинирам

  • Не съм и няма да се ваксинирам

  • Още не съм решил


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Де са ония проваксърите, покрай аватара с игла и знамето на Украйна, да турят и по една хлебарка с червей. Чуден герб ще стане, в цветовете на ЛГБТ++
 
Преводът на интервюто е на жена му Галя - леко неизгладен, но пак е източник на информация.
Аз по-хубав превод сигурно ще направя - нищо че бъкел френски не отбирам.
Има си DeepL, GTranslate, ...

Ама друго си е да напишеш отдолу
Превод от френски: Галя Дачкова

... внася малко буржоазно-социалистически престиж в скромното четиво.
 
Дачков си е потвърдено с времето гОмно отсекъде, пумяр та дрънка.

Иначе конкретната статия не съм чел, за нея нищо не казвам. Всеки може да преведе или напише нещо, дето е точно - по ред причини - и пак да си е пумяр. А Дачков определено е; жена му не я знам, ма ква па да е.. И аз съм имал кофти гажета, ма чак не съм се оженил за тех. (Те бяха мъжки повечето де - ваневски, дефа, и такива.)

--
Иначе кво стана ся, "малко коте, ковид има ли?" (както би попитал Божинката) :)

Лабораторно ли е? Аууу... опасно ли е? Ма тва същото, дето изписахте света 3 години, че работата с умирачката се случва поради отказ от лечение и яко болнично "лечение" в оня период? Тва същото, дето си съдраха гъза по цял свят да плашат от екраните и да надписват и приписват всичко за "ОТ ковид" (да не говорим, че "С ковид" е още по-голям ташак; ако не беше, ония 200 и кусур (вече може би са над 300) CDC-та по света, от които поискаха проба с изолирания "съртоносен" (лабораторен?) вирус, щяха да дадат поне една. А то кво стана? Никой не даде нито една. Причина? Нямали такава проба.

Ма ся нали разкриха укролаб-а и вече има, сигурн о са се скъсали да умиргат от него, може би ваксата е била намясто? В Русия и Китай е бил модифициран, истински, и там с техните вакси са спасили милиони? Милиарди?


Бааате.. ташак голям. С те теа лаборатории утре ше легитимират новата супер неотложна нужда от новата вакса. И ората шса набодят. (Те вече с тая история легеитимират гаврата.)

Бати лабораторната история за лабораториите. :) :)
 
жена му не я знам, ма ква па да е..
Става Галка, според мени

70505279_2619987464688138_4175947404266176512_n.jpg


И пак според менИ, Дачков е в пъти по-поносим като мъж на Галя, силно набожен и с лЕв уклон, отколкото га беше младия тъпкач на Кузелич и крайно десен евро-атлантик.

images
 
Лабораторно ли е? Аууу... опасно ли е?
Ето какво казва французойката-учен от зле преведеното интервю:

1679760502808.png
 
Да, мерси. Ок: тя казва това, което всички (или повечето) "алт-вирусолози" казват:
- има го (ама нито едно CDC и нито една мастита - или каквато и да е - лаборатория по света, не дават проби с надлежно изолираният вирус, като казват, че "нямат и не съхраняват такива".)
- част от тях казват, че е бил опасен и смъртоносен и той е причинил цяла смъртност "от" (+ "със"); данните са точни и няма преувеличения от власт-медии; Други казват, че смътртността е преувеличена, но е бил мнооого заразен... значи тестчетата са ок. Ама ок ли бяха, или не ставаха за нищо?

Какво казва французката? Обявената смъртност точна ли е? Има ли измама; има ли надписани; има ли умиргани по болниците; има ли "смъртност от всичко - писана на/или със ковид"; има ли "умиргали от вакса - смърт от ковид"? Силно заразен ли е/ тесчетата (на Ротшилд) точни ли са?

И т.н.

Тая история перфеееектно ЛЕГИТИМИРА цирка. Ковид има, най-малко е много заразен (но може и смъртоносен).

Те скоро ше изскочат "алт-докторята" и ше кажат: "Въх, ЕТО! Изпитана, безиопасна вакса има, никой не умира от нея, лекува ковида!" (Както Стив Кърш и разни други, в наччлото на "ковид" играл с милоиони за ваксини и лекарства "от ковид" и после.... таДаааааа - Стив е алтернатива.
 
Шефчето на Курчатовски институт - Мишо Ковалчук - нали постнах кво вика? - "Супер опасен ковид ше дойде, ЛАБОРАТОРЕН, с 90% смъртност, тва ше е краят!!!". Оп - генетичната програма "за защита на нселенито" живна, оп - законче за ДНК паспортчитатааааа. А така:):):) (после 24/7/365 "биобезопасност", и всичко по СЗО канончетата.)

Песен.:)
 
"Бяхме научно предупредени през Март 2020, че всеки учен, който се противопостави или изрази съмнение в разказа, че този вирус панголин или прилеп, ще бъде обвинен в "теория на конспирацията" и ще бъде "решително осъден"

(а кво става с горните ми въпроси, и особено със "защо никой не предоставя изолирания вирус"?, защо казват "нямаме и не съхраняваме такива проби"?)

Същата работа като "войната", във връзка с нея, "алт"-журналята могат да кажат: "Бяхме предупредени, че всеки журналист, който се противопостави или изрази съмнение в разказа, че тази война е по вина на Русия, ще бъде обвинен в "теория на конспирацията" и ще бъде "решително осъден"

Не е верен запад-медийния разказ, разбрахме, съгласихме се.
А кво става с тия другите въпроси, дет аз ги натяквам?
Ми нищо. Не се обсъждат, същите алт-журналя ги неглижират като първолаци-журналя, и ако попиташ - самите те, ощетените и обвинени, ще те обвинят в "теория на конспирацията" и ще бъде "решително осъден" от тях, че изразяваш аргументирани съмнения, подкрепени с множество факти, че Русия най-малко прави точно същите лайна от наръчниците на "глобосатанистите" от Запад, твърдо участва в международните спогодби за душегубните лайна, които стават и които предстоят, и очевидно играят заедно с глобалистите, като или са им партньори в душегубните лайна, или са им роби.

Но журналята: "САЩ/НАТО/Длибоката дръжава!", Русия е сълза и нищо такова не прави и не планира. Като нито едно от двете не е вярно, нито е вярно, че "Русия го прави, а "добрия, демократичен Запад" - не". Вярно е, че заедно го правят лайното и участват в международни спогодби.

И т.н. - пост за пропускане и купона да тече :)
 
Тва че Ковид-19 е разработка на Уханската лаборатория, която пък е спонсорирана и ръководена от администрацията на САЩ (Фаучи) е старо инфо.

Хората отдавна свободно си го коментират в Конгреса даже.
Ей го Блинкен - същия самсурняк дето не спре да се напъва да воюва с руснаците... върти и суче, не ще да дава репортите от научните "разработки" от Уханската лаб.


То не знам остана ли некой да се съмнява отде иде Ковидо...
 
Точно както войната - която не че я има, но има военни действия, шум, санкции и прочистване на териоторията - я правят заедно, в същия филм правят и епизода за "ковид от укробиолабораториите", който е опасен и значи те - САЩ, Запада, и Русия и Китай, и всички, отново заедно - правилно са действали с ваксите.

А що, вместо "опасния ковид от укробиолаб" Русия не каже за "измамата с пландемията и умиргащите вакси", и насилствено принуждаване за дигитална сертификация, идентификация, ограничаване на права, и прочее? Кога тия борци срещу западната гняс ше разкрият най-голямата и нечовешка съвременна измама? Ще ли? Или не?

Що ли?:) Щот беа заедно.

 
Начи се мерим с точните тестчета и чакаме редовни, проверени, изтествани вакси да си бием.

Чакам Контрата, Нандито, ВВБ-то и Привата (най-малко) да се вакснат с редовни, готини вакси. Чакам да ми покажете сертификатите, щом е кьовидо от укробиолаб. Боцвайте и показвайте.

Чакам.

Сертификатите.

(И снимки с айфон на самия процес на убождане, че може да земете фалшиви сертификати.)

Кунките, кунките!

чакам
 
Начиии... наште хора - по разписание и ноу-хау от запад, но с всички участващи от цел свет - са подготвили всичко за т.нар. "рестартиране" или "трансформиране" на на практика Светът (обществата навсякъде). Подготвили си електронните идентификации, СБДЦ-то... всичко (да не повтаряме).

И седят и викат: "Ей ся да дой един вирус да пуснем трансформацийката в ход. Ама дали ш'дой... Коги доде - тогаз. Ако е към 2020-та, ако не - 2030-та, 2040-та ше изчакаме. Когато случим - тогава"

И седят и чакат.

И то зе, че изкараха късмет.
 
Опа, забравих - те в лабораторията - в украйна, или ухан, още се спори - го направиха.
Американците го направиха.

Ама зе, че всички участваха.
Ама ся се обвиняват кой го пуснал тва, дет никой не дава изолат, ма сички ръгнаха рестарта и са облажиха и продължават към пландемични споразумения и транформацийка. Последно американците го напрайха (ама сички са включиха) и ся ше ядат дръвото от незападния свят. Дето го направиха (ама всички са вътре).

Лоши са много, гадни и коварни. (Ама всички са включиха де.)

Ам готино е тва.
 
Ше го напишем просто: американците са по-виновни.
Много по-виновни.

 
Опа, забравих - те в лабораторията - в украйна, или ухан, още се спори - го направиха.
Американците го направиха.

Ама зе, че всички участваха.
Ама ся се обвиняват кой го пуснал тва, дет никой не дава изолат, ма сички ръгнаха рестарта и са облажиха и продължават към пландемични споразумения и транформацийка. Последно американците го напрайха (ама сички са включиха) и ся ше ядат дръвото от незападния свят. Дето го направиха (ама всички са вътре).

Лоши са много, гадни и коварни. (Ама всички са включиха де.)

Ам готино е тва.
Вирус имаше и някои хора наистина го изкараха доста тежко. Това, че на теб и на мен не са ни показали живия вирус с коронка, не означава, че такъв не е имало. Повече от логично е да създадат вируса, заради който ще си прокарат планираните неща.

Дали това, че приемам, че е имало вирус означава, че трябва да се фиксна срещу него - глупости на търкалета, приятелю любими. И грип има всяка година - никога не съм се ваксинирала срещу грип.

Дали и на Изток, и на Запад действаха еднакво? Да!
Дали са заедно в кюпа? Така изглежда.

Сега се иска да направим какво????
 
Ше го напишем просто: американците са по-виновни.
Много по-виновни.
Аз що викам да се раздели екрана на две и да се влиза в две отделни пространства?
Щяли да го напишат. Ше го напишете във вашта половина.
Къш оттука!

Вирус имаше и някои хора наистина го изкараха доста тежко. Това, че на теб и на мен не са ни показали живия вирус с коронка, не означава, че такъв не е имало. Повече от логично е да създадат вируса, заради който ще си прокарат планираните неща.
Аз й казвам, че на нито едно от над 200-та официални искания по установения ред няма положителен отговор за предоставяне на проба, с обяснение, че "нямат". Да почна от утре и тъкър-такър да ги поствам със снимки и линкове? Едно по едно - 217 (мисля, че толкова бяха, когато ги гледах последно). Никой от никъде не дава, щото "няма" изолат. Логично е като имат проба и им е изискана по каналния ред на закона за свободен достъп до информация, да предоставят, а не да казват "нямаме и не съхраняваме", което - да имат и да съхраняват - им е работата.

Дали това, че приемам, че е имало вирус означава, че трябва да се фиксна срещу него - глупости на търкалета, приятелю любими. И грип има всяка година - никога не съм се ваксинирала срещу грип.
Кунката.
(Ще ти осигуря (с)Путник V , да си спокойна - той нали не прави такива лоши неща)

Дали и на Изток, и на Запад действаха еднакво? Да!
Дали са заедно в кюпа? Така изглежда.

Сега се иска да направим какво????
Да се ваксинирате споменататите (минимум, но е добре и всички останали) и Контрата да раздели екрана на сайта на 2. Само тва.

(Готов съм да ви докладвам на Кунчев и баба Радка и на ПП, че "тия тука са злобни антиваксъри и искат да наранят най-важното за бъдещето на България звено - айтитата, като ги навиват да не се ваксинират!!!". Кирчо и Кокорчо да командироват Божо Цифровото да ви прати най-гадните ботове невронни мрежи, да ви скъсат от кеч.
За затвора сте.
Изроди.
Измет.
Антиваксъри.
)
 
Стр. 555.
111 стр. преди 666, когато всички от темата трябва да са вакснати.
 
Вирус имаше и някои хора наистина го изкараха доста тежко.
Казваш, че коронавируса настъпи и изпозарази света. Тогава как ще обясниш, че в същото време грипа отстъпи и изчезна напълно? Т.е. случи се пълно заместване. Сигурно маските избирателно затриха грипа от лицето на Земята, докато случайно пропуснаха короната.

Повече от логично е да създадат вируса, заради който ще си прокарат планираните неща.
За мен това е най-нелогичното. Едно е да създадеш оръжие, което да порази определен ограничен регион. Съвсем друго е да създадеш оръжие, което се разпростанява буквално до всяка точка на планетата за няколко дни, и задължително ще стигне до теб и твоите близки в един момент.
 
Последно редактирано:
Казваш, че коронавируса настъпи и изпозарази света.
Да, това казвам. :)

Тогава как ще обясниш, че в същото време грипа отстъпи и изчезна напълно?
Грипът също се създава и пуска умишлено от същите ''играчи'', само че с много по-безобидна цел - генериране на приходи от продажба на противогрипни лекарства. В конкретния период беше непрактично да пускат и грипа, защото това щеше да отклони вниманието от ''мега-страшното'' и да създаде объркване кой да бъде заключен в карцера и лекуван от ''космонавти със скафандри'' и кой да бъде лекуван по обичайния начин. Както би трябвало да лекуват и ковид от самото начало, впрочем.

Сигурни маските избирателно затриха грипа от лицето на Земята, докато пропуснаха короната.
Не! Не казвам нищо за маските и не ми харесва да ми вменяват идеи. :)

Французойката-учен от интервюто също се изказва не особено ласкаво за тях. Маските имаха съвсем друга, но много важна цел - да тестват доколко стадото е готово да се подчинява на безумни заповеди, когато бъде заплашено (с болест или наказание). Ми готово е стадото, както се оказа.

За мен това е най-нелогичното. Едно е да създадеш оръжие, което да порази определен ограничен регион. Съвсем друго е да създадеш оръжие, което се разпростанява буквално до всяка точка на планетата за няколко дни
Че кое му е нелогичното???

Сега, когато знаем за многобройните било-лаборатории на ДД по света, е много лесно да ''светнем'', че за всеки континент и регион си беше пуснат адекватен щам на вируса.
Ако си спомняш в първата тема, когато лудите брояха труповете в Италия, аз лично бях пуснала статия на някакъв учен, който казваше, че вирусът в Италия е напълно различен от този в Китай. Тогава версията беше, че е мутирал в самолета - смешки.
 
Грипът също се създава и пуска умишлено от същите ''играчи'', само че с много по-безобидна цел - генериране на приходи от продажба на противогрипни лекарства.
Все пак да бяха пуснали и малко грипец, колкото да не бие на очи. А той изчезна напълно само за дни тогава, след като беше обикалял света не знам колко десетилетия. Изглежда обаче, че да се говори за грипа е много непопулярно, не се счита за нещо важно дори в средите на "конспираторите", доста малко сме го обсъждали и преди. За мен обаче изчезването на грипа е едно от топ доказателствата за несъществуването на короната.

В конкретния период беше непрактично да пускат и грипа, защото това щеше да отклони вниманието от ''мега-страшното''
Ако не беше изчезвал грипа, сега нямаше да има какво да кажа против короната. И не само сега, ами и преди. Но короната не замести само грипа, замести всичко от грип до катастрофи. Покрай "войната" обаче май си почнала да забравяш.

Сега, когато знаем за многобройните било-лаборатории на ДД по света, е много лесно да ''светнем'', че за всеки континент и регион си беше пуснат адекватен щам на вируса.
Ако си спомняш в първата тема, когато лудите брояха труповете в Италия, аз лично бях пуснала статия на някакъв учен, който казваше, че вирусът в Италия е напълно различен от този в Китай. Тогава версията беше, че е мутирал в самолета - смешки.
Общо взето тук твърдиш, че през цялото време всичко е било контролирано от истински реален коронавирус, и то различни щамове. Един вид, дори не се е налагало да се подкупват и заплашват политици и доктори никъде по света, защото заплахата е идвала от реално съществуващия регионален коронавирус. И същите тези политици съвсем натурално са били толкова стреснати от тази заплаха, че универсално навсякъде по света от стандарни психопати се превърнаха в най-загрижените защитници на здравето на нас и нашите баби. После пак защото бяха толкова стреснати от заплахата на коронавируса не можеха да видят и разберат, че някои групи от населението абсолютно нямаха нужда от инжекции.

Аз може да съм мръсен, долен конспиратор, ама и на мен някои неща са ми туу мъч. Има по-лесни и логични обяснения.
 

Горе