От: Ваучер за 70% отстъпка от суперхостинг.бг
Не мисля, че някой "хейтва". Аз ти написах това, което ми дойде първо на ум, след като видях обявата ти. Погледни го, ако щеш, от чисто човешката му страна. Някой ти подарява нещо, а ти гледаш да се възползваш максимално от жеста и търсиш веднага двойна изгода. На такива действия хората им викат кокошкарска работа. По-добре ги подари на някого, вдигни си репутацията във форума, па си вдигни след това с 10 - 20 стотинки цената на статиите и хората ще знаят и разбират защо.
Аз също имах такъв ваучер (СуперХостинг ги раздаваха на килограм на едно събитие) и можех да помоля приятелите ми, които нямаше да ползват техните, да ми ги дадат и да ги пусна за продажба по 20 - 30лв тук. Ама не виждам нещата по този начин. Подарих го на един колега от форума, на който, надявам се, му е свършил работа.
Не "хейтвам", защото ти завиждам, че имаш ваучери или защото нямам пари да си купя. Просто си изразих мнението, а твое право, разбира се, е да си ги продаваш на цена, каквато пожелаеш.
Edit...
За без пари някой да ти даде нещо в днешни дни... да, може и да се намери - не знам. Но аз съм свикнал да си плащам, за да се ползвам с привилегии.
Тоест да разбирам, че тези ваучери не са ти подарени, а си ги купил?