cToKaTa Member 18 Август 2014 #1 Здравейте , нормално ли е валутата ми в Adsense да е ЕВРО и доколкото се ориентирах - мога да дръпна приходите когато станат 70 евро , така ли ?
Здравейте , нормално ли е валутата ми в Adsense да е ЕВРО и доколкото се ориентирах - мога да дръпна приходите когато станат 70 евро , така ли ?
cToKaTa Member 18 Август 2014 #3 От: Въпрос за валута в Adsense Windboy каза: Да... ; -) Увеличете... Мерси за бързия отговор , просто от години не съм го използвал и не си спомням как беше .
От: Въпрос за валута в Adsense Windboy каза: Да... ; -) Увеличете... Мерси за бързия отговор , просто от години не съм го използвал и не си спомням как беше .
C.Cenov Well-Known Member 18 Август 2014 #4 От: Въпрос за валута в Adsense cToKaTa каза: Мерси за бързия отговор , просто от години не съм го използвал и не си спомням как беше . Увеличете... Беше в долари едно време, но отдавна адсенс и гуугъл не ти дават да избираш, те си взимат всичко от местоположението ти, без много много да те питат.
От: Въпрос за валута в Adsense cToKaTa каза: Мерси за бързия отговор , просто от години не съм го използвал и не си спомням как беше . Увеличете... Беше в долари едно време, но отдавна адсенс и гуугъл не ти дават да избираш, те си взимат всичко от местоположението ти, без много много да те питат.