За простосмъртен не е възможно да се направи хазартна игра и ако това е имал предвид питащият да се отказва преди да е почнал.
Мне нямам намерение да хазартен тип със залози на истински пари. Минавало ми е през акъла, но знам че там вече са много дълбоки води. Води в които аз не мога да плувам, пък и нямам намерение да се опитвам.
Може би го написах подвеждащо "да се правят залози" , нямах предвид залози на истински пари , а виртуални. Извинявам се за подвеждането
contra : да, така е . Валутата ще е виртуална- жълтици, кредити, монети ....единицата е без значение. Първоначално когато ме попита на кой пазар , казах на български, защото смятах че като за старт тук ще стане малко по-лесно или бързо. Но от това което ми казвате, май греша.
Alex97 : от това което казваш , оставам с впечатление че имаш сериозни познания по темата.
"Има и трети вариант обречен на неуспех - да се блъскаш с БГ пазара (само) и най вече с belot bg - ако искаш адреналин - почвай"
Защо тук да е обречено на неуспех и защо belot bg , да не да правят кофти номера. Сам каза че зависи от метриките.
"Сори за кофти поста, но аз минах по този път и знам какво говоря. Ако имаш някакви въпрси питай!"
6 е поста, няма проблем. Би ли споделил каков точно си искал да правиш и какво те е спряло.
"И още нещо - как реши да правиш такава игра?"
Еми отговора е кратък, защото много харесвам да цъкам на табла, и винаги когато играя някъде има нещо което не ме кефи. Винаги когато съм цъкал има доста хора. Просто реших че освен да ми прави кеф да играя и може да се пробвам и някой лев да изкарам, след като мога да си направя сам 3Д-то. Пък и онлайн бизнеса е добър вариант.
В обсъждането и говоренето се ражда истината.