Въпрос за съдържание и AdSense

Здравейте!

Първо поздравления за форумчето и участниците в него! Едва от дни го чета но ми отворихте очите за много неща. Искрено ви благодаря!

Сега да мина и на въпросчето, което ме тормози. Имам си блогче. Тематиката му е - военни части, специални части, оръжия, конфликти. Почти няма посетители (даже май въобще няма тези дни). Но това не ме притеснява, защото главно го правя заради мания по изброените теми. Тоест с две думи за лично удоволстие пиша. Не съм го и рекламирал. Осъзнавам обаче, че след време ще искам да го популяризирам и монетизирам, защото най-малкото има и други като мен манияци и интересуващи се. Въпроса е - мислите ли, че от google могат да ми направят проблем за съдържанието? Писах им директно на тях. "Отговориха" по начин, който не ми помага(следете правилата ни...). Следя полицата им и знам какво може, и какво не може. Работата тук е, че границата е прекално тънка. Чувал съм, че google не показва реклами на страници, на които пише - тероризъм, терористи и тн (а при мен са честно срещани думи). Също така изречение от вида "Разследването показва, че 8 от похитителите били разстреляни в беззащитна позиция.", няма ли да се счете за насилствено (защото и от тези имам предостатъчно)?
Ако все пак съдържанието бъде одобрено и не ме изритат, то мислите ли, че ще има достатъчно подобни на съдържанието реклами, които да показвам?

Благодаря предварително на отзовалите се!
 
От: Въпрос за съдържание и AdSense

не мисля че по някакъв начин нарушаваш някаква точка от правилото
изгъзицата че не показват реклами на страници с думи тероризъм ако е вярно е адски дебилно, защото тези думи обикновенно се срещат в новини и има пеесестотинишеейсемильонамилярда страници в който я има тази дума и 99% са в новинарски сайтове.. тва ми се струва малко бозаво.

в сайтовете си терористите не пишат "ние сме терористи, станете и вие терорист днес" а си дрънкат за фанатичните си идеологии обикновенно.

ти стигни до момента с популяризирането и посещенията, а няма какво да се притесняваш за Адсенса, не пишеш нищо насилствено..
.... а и дори да се направят на лайнянковци, еби ги
 
От: Въпрос за съдържание и AdSense

И според мен ни би трябвало да имаш проблеми ако не насърчаваш хората към тероризъм или нещо такова... ако блогчето ти е само информативно няма да имаш грижи.
 
От: Въпрос за съдържание и AdSense

Пробвай, ако го одобрят при регистрацията ти в адсенс - значи няма проблеми, а иначе на какъв език е?
Ако е на бг мисля че ще е трудно откъм реклами и аудитория
 

Горе