Само админ панела или примерно пейпал? Да си знам за напред
Мислех, че нашите институции са малко по технологично напреднали
Счетоводителят ми каза, че админ панела проверявали но тя е осчетоводявала само офлайн магазини до сега. Явно знае от някъде.
Касов апарат нямам. Продавам индиректно, парите ми идват в пейпал или директен превод в картата.
Търговците от които купувам уш имат репутация но никога не мога да бъда сигурен какви далавери въртят
Данъчните които четете.. Бъдете все така образовани на европейско ниво та да може бизнеса да процъфтява в БГ :lol:
Да не прекаляваме да не дойдат тези любезни хорица :lol:
Не е декларирана.
Не вярвам пейпал да си позволява замразяване на акаунти без основна причина или иск от държавен орган за прекратяване на сметката както стана с джулиан асандж основателят на уикилийкс.
Данък се дължи независимо от сумата (има само едно изключение - дължим данък под 1 лв може да не внасяте).
И от тази година декларацията на физическите лица не се прави годишно, а на тримесечие (освен годишната декларация). Отделно има и месечни декларации за физическите лица (ако се осигурявате или сте регистрирани по ЗДДС).
Касов апарат не е задължителен, ако фирмата няма каса (може да приема плащания по банка, ePay, PayPal без да има касов апарат).
Наистина ли не си чел оплаквания от потребители на PayPal как им замразяват акаунти и им крадат парите легално? А тази статия чел ли си - как принуждават клиента да унищожи стар музикален инструмент за да бъде спазен закона (според тълкуването на PayPal)?
До колегата със счетоводителка, дето пейпал не я интересувал - ако наистина не я интересува какво става в пейпал - потърси си друга счетоводителка. Тази нещо не е читава.