Гей парада в София

От: Гей парада в София

60f9e0fea810a076.JPG

Хубуу, ама то и туй е лесбийка:

url
 
От: Гей парада в София

Тая последната нещо са я излъгъли, че е лесбийка и тя нали е руса (май, изкуствено, но все пак) и им се е вързала. Най-вероятно на някой гей парат са я вербували.
 
От: Гей парада в София

Нямам нищо против Гейовете стига да не ми налитат и да разбират от намеци че са объркали рейса, като един педал преди 5-6 години във фризьорски салон до зала Универсиада който искаше да ми измие косата и други неща....

Мен повече ме дразнят доказаните педерасти от "Българската" православна църква които на думи заклеймяват гей парадите и призовават да ги замерваме с камъни а вечер си бъркат по всички отверстия на принципа: Де що има дупка, да не остане незапълнена
 
От: Гей парада в София

Редрум имаш си право на собствено мнение но според мен си доста краен.
Да приемем че си прав и че тези хора и да не са болни поне имат някакви отклонения от общоприетите норми по рождение - След като това им е по рождение мислиш ли че могат да се излекуват - Според мен не - След като не могат да се излекуват и самите те не са виновни за това си състояние не виждам защо трябва да ги преследваме само за това че са различни. По времето на комунизма като ги преследваха да не е да изчезнаха - само дето не правеха паради.

Според мен даже тези хора са достойни за уважение защото се борят с предразсъдъците на обществото и не ги е страх да застанат с лицата си - Ако всички останали българи имахме поне на половината на куража който те имат и за всяка щуротия на правителствата излизахме на улиците да си браним правата нямаше да сме на този хал. Няма да се учудя ако голяма част от тези хора са били и на митингите на Орлов Мост
 
От: Гей парада в София

Имат отклонение от общоприетите норми, но не на обществото, а на природата. Хомосексуализмът не се предава по рождение, защото хомосексуалистите имат хетеросексуални родители. Не съществува и не е открито такова нещо, като гей ген. Става въпрос за хормонални смущения и психическо разстройство. Хомосексуализмът се лекува успешно, можеш да потърсиш информация в гугъл. И пак ти казвам, не става въпрос за това, че някой е "различен". То по тая логика и шизофрениците са различни - тия хора са болни и трябва да се лекуват, точно както и педофилите, геронтофилите, зоофилите и всякакви други почитатели на извратени сексуални практики. Честно да ти кажа, не ми пука, ако някой иска да си го слага между ушите или да го подава на пудела си, стига това да си става в собствения му дом.

Обаче, ако някой тръгне да води борба, която засяга както мен, така и децата ми, не мога да стоя безучастен и да нямам позиция. Специално тия, дето уж са "достойни за уважение" са професионални активисти, които живеят от това и на които им наливат пари от чужбина. Самите участващи и организатори на тия паради са малцинство сред своите или трябва да приемем, че на 7 милиона души, има няма 500 педала и лесбийки :)
 
От: Гей парада в София

Редрум бивш Негър Наркоман Курва и Педал няма - Кой ти каже че се лекуват тия работи му прати много здраве :)
 
От: Гей парада в София

Редрум бивш Негър Наркоман Курва и Педал няма - Кой ти каже че се лекуват тия работи му прати много здраве :)
Класически лаф, но неверен. Малко са непоправимите неща в този свят. Проблем е когато нарочно не се дава шанс на човек за поправка.
 
От: Гей парада в София

Манта, айде като си говорим на сериозни теми, да не използваш детски лафове. Дори и бивш негър имаше - Майкъл Джексън, така че с желание всичко се постига.
 
От: Гей парада в София

Хубуу, ама то и туй е лесбийка:

url
Не знам само ... да не ме линчувате и пребиете с камани .. ама на тази може и аз да и посегна :-o ....

Шегичка :p
 
От: Гей парада в София

Нека наричаме нещата с истинските им имена. Това е педераст парад. :) Тия модните означения гейове, хомосексуални и т.н. на мен не ми харесват.

Та педерасите са гнусни, отвратителни същества, които не искам да виждам не само на паради, но и по телевизията, по улицата, в градинката и където и да е.

Не съм толерантен. Да. Тая дума се изкриви тотално. Толерантно преди беше - ако някой се изпърди - ти да си кажеш - "е човешко е". Това е толерантност.

Затварянето на очи пред антихуманните действия на тези паразити си е затваряне на очи, а не толерантност.

Тази дума толерантност все повече ми става отвратителна. Ако не харесвам циганите - тези смърдящи подчовеци съм бил нетолерантен.
Ако не харесвам педерасите - съм нетолерантен.
Ако не харесвам да ми се разкарват и натрапват некакви с фереджета - съм нетолерантен.
Ако не харесвам простотията и я наказвам - пак съм нетолерантен, защото казвам в очите на някой, че е тъпак.
Ако не харесвам негрите съм нетолерантен. Но ако те не ме харесват, то е защото белите някога са ги били направили роби, и им е простено.


Ами хубаво - нетолерантен съм - и съм горд с това.
 
От: Гей парада в София

Какво предлагаш като решение? Разстрел, газови камери, отрова в храната, евтаназия, електрически стол...
 
От: Гей парада в София

БГ Топ ти чак сега ли разбра че най безправното същество на този свят е - Бял, хетеросексуален мъж - От там на там всички имат права и черните и педалите и жените и тн.
Ама па за сметка на това си е голям кеф - ебем им и правата :)
 
От: Гей парада в София

ХомосексоализъмЪТ си е широко разпространен спорт на всички бозайници, много ми е интересно що не го смятате тоя факт. Решили тия с по-чуствителните нервни окончания в ректума да си правят сбирка, дано забият нещо ново. Ма я кръстили Парад, че и Гей и айде, фанахте им се за задниците. Освен, че им се врьзвате на ниското самочувствие и комплекси, това да организирате контрапарад показва, че или сте хора без работа, или не можете да определяте важните теми за кото да скачате.
Когато ви ебават доходите с данъци, децата с Убразование, здравето с отровни храни само ръмжите или философтвате, ама за два розови задника сте на улицата... Пьк после не сме първосигнално стадо...
 
От: Гей парада в София

Ако не харесвам негрите съм нетолерантен. Но ако те не ме харесват, то е защото белите някога са ги били направили роби, и им е простено.
Те трябва и самите да не се харесват, защото предците им са се самоизяждали и продавали един друг в робство, така че робството не е патент на белия човек.

Тео,

ХомосексоализъмЪТ си е широко разпространен спорт на всички бозайници, много ми е интересно що не го смятате тоя факт.
Хомосексуализмът е термин, който описва определено поведение при хората и не може да се използва при описание на сексуални практики на животни. Животните действат според инстинкти, а хората рационално, защото могат да мислят. Та, животни хомосексуалисти няма. Има животни, които според някои условия на средата, понякога извършват хомосексуални практики. Малко в повече ти е дошла гей пропагандата. А всъщност освен, че съм виждал мъжко куче да качва друго мъжко куче, съм виждал и да похапва лайнца и да канибалства, това приемливо поведение ли е според теб, щото има "различни" хора, които ги правят тия неща, ама всички нормални ги смятат за изроди.

. Освен, че им се врьзвате на ниското самочувствие и комплекси, това да организирате контрапарад показва, че или сте хора без работа, или не можете да определяте важните теми за кото да скачате.
Когато ви ебават доходите с данъци, децата с Убразование, здравето с отровни храни само ръмжите или философтвате, ама за два розови задника сте на улицата... Пьк после не сме първосигнално стадо...
Като утре педалите, благодарение на бездействието на всички, променят законите и въведат задължително сексуално образование и пропаганда на хомосексуализъм в предучилищна възраст, ще се чудиш откъде ти е дошло и защо момченцето ти смята за нормално да го разпорят.

Ей ти пример от Англия, аз такива неща не искам да се случват тук и затова имам твърда позиция - http://www.dailymail.co.uk/news/art...ious-plans-teach-homosexuality-year-olds.html
 
Аз лично много искам да разграничим възприятията. Защото когато се каже гей или хомо, всеки за а изкоментира нещо "крайно" си представя такива накичени чучала като Азис или кретеноподобни неосъзнати хора като Икибаната. А това е толкова ограничено. По никакъв начин не искам да съм техен защитник и реално, не бих бил, най-малкото защото не знам какво чувстват и какво мислят. Но ми е леко чудно като стане дума за да се говори като за некви изроди. Може да са различни, това е факт. Познавам обратни и тези, които аз познавам са нормални хора с добри професии и никаква демонстрация, че са такива по какъвто и да е начин. Просто може леко по начина, по който изглеждат да те насочат към този извод, или по начина, по който се изразяват, ръкомахат, говорят, мислят и действат.

А парадът е един вид свинщина. Аз мисля да му тегля игнора и да оставим както всяка една година полицайте и скинарите да си кажат думата. Имаше едно такова в Москва (виж долу), направо им се разказа играта. Разбирам, че искаш и си различен. уважавам и до определени моменти приемам това, но да ми скачат по прашки, гримирани и начини, пред очите на подрастващи деца, това вече не ми е ОК. Това си е както споменах свинщина и излишно.

Сега, може и да ме нарекат расист, но това нормално ли е?
aptopix-germany-gay-pride-2009-6-27-14-50-9.jpg


Но това определено е нещо, което бих приел:
MV5BMTUxNjQ4MjU5Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwMTY5NzAzNw@@._  V1._SY314_CR13,0,214,314_.jpg


А самия хомосексуализъм, не знам какво можем да го обсъждаме. Има го и толкова. :) Въпросът е на кой колко му пречи. :)

[video=youtube;2q-Tg5MMBBg]http://www.youtube.com/watch?v=2q-Tg5MMBBg&feature=related[/video]
 
От: Гей парада в София

Това грозно шествие, наречено гей парад е пълна недомислица. Кич, простотия и грозотия - това не са гей атрибути, а педерастки работи. Както се каза по-горе, истинският гей е културен, начетен, умее да се облича, има вкус към изтънченото и никога, ама никога няма да се смеси с тая кичозна тълпа. Освен това, истинският гей си кротува, не навира ориентацията си в очите на хората и си живее един спокоен и нормален живот - не пречи на никого и никой не му пречи. Аз не разбирам, на тези, които организират парада, кой им пречи и кой с какво ги дискриминира, като в България вече всичко е позволено - даже Азис се омъжи, макар и да не сключи официален брак, все пак си направи публична сватба. То вече почти никой не сключва брак, а гейовете искат да се подписват от фасон.
Като в онзи виц, разказвам по памет:
Един син казал на баща си:
- Тате, аз съм гей!
Баща му попитал:
- Ок, имаш ли къща:
- Не;
- Имаш ли кола?
- Не;
- имаш ли пари?
- Не;
Е, какъв гей си тогава, ти си чист педераст!
 
От: Гей парада в София

Но ми е леко чудно като стане дума за да се говори като за некви изроди. Може да са различни, това е факт. Познавам обратни и тези, които аз познавам са нормални хора с добри професии и никаква демонстрация, че са такива по какъвто и да е начин. Просто може леко по начина, по който изглеждат да те насочат към този извод, или по начина, по който се изразяват, ръкомахат, говорят, мислят и действат.

Абе Блинки, предполагам, че имаш някаква идея (от обща култура) какво правят педалите помежду си. Това според тебе различно ли е или си е изродщина? Щото аз имам приятели лекари, които са ми разправяли случки свързани с хомосексуалисти потърсили лекарска помощ, повярвай ми, не искаш да ти ги разказвам - всичко попада в графата изродщина.
 
От: Гей парада в София

Какво предлагаш като решение? Разстрел, газови камери, отрова в храната, евтаназия, електрически стол...

Предлагам педалите да бъдат затваряни в лудница или в некакви гета далеч от нормалните хора. Предлагам тези с фереджетата да си ходят в мюсюлманските страни и да се държат като животни. Предлагам циганите да бъдат изгонени от моята страна. Дано това се случи цивилизацоинно и по европейски след приемането ни в Шенген. Предлагам 80 процента от негрите да не са наркомани и престъпници. И да се признава обратната дискриминация. Ти някога да си чул случай на расизъм, дискриминация от черен към бял?!?!? Не, нали? А реално негрите мразят белите около 100000 пъти повече отколкото белите - черните.

Ей такива неща предлагам. А ти какво предлагаш?
 
Re: От: Гей парада в София

Абе Блинки, предполагам, че имаш някаква идея (от обща култура) какво правят педалите помежду си. Това според тебе различно ли е или си е изродщина? Щото аз имам приятели лекари, които са ми разправяли случки свързани с хомосексуалисти потърсили лекарска помощ, повярвай ми, не искаш да ти ги разказвам - всичко попада в графата изродщина.
Не ме интересува какво правят, до момента до който не започне да ми се набива в лицето и да ми пречи. Според мен е нестандартно. Но не съм виждал някой мъж да е кой знае колко погнусен като гледа лесбийско порно. Кажи ми, че и това не е гейщина. :)

Кофти пациенти, какво да ти кажа. Аз пък имам приятели гейове, които са на доста добро ниво в обществото и по никакъв начин не са отказали помощ на техни приятели и нон стоп им помагат за нещо, ако не се справят сами. Така, че от хомо до хомо разлики милион. А не си мисли, ще изродията я няма и при нормалните. Ако мислиш, че извращенията са само при хомосексуалистите, значи не е стигнало до теб, което може само да те радва. :)
 
От: Гей парада в София

Блинки, аз няколко пъти ти написах защо съм против и каква е целта на гей движението, парадите и прочее, въобще не става въпрос да ме интересува какво прави някой в дома си, въпреки, че ми се повдига като си помисля. Тези хора наистина са луди и имат нужда от помощ. Това не значи, че само те са ненормални, но все пак темата е за тях.

п.п. Русия е пример за подражание по този въпрос :)
 

Горе