Гръцко гладно нема

От: Гръцко гладно нема

Я, тая тема още вървяла. Че и девет страници има. Със същия успех можем да направим референдум за създаване на българска база на Марс. Всички ще гласуваме "ЗА" и после ще излезем да празнуваме по улиците.

Византийците са древен враг на България и номерата им са ни добре известни. Каквото са циганите в България, това са гърците за Европа. Но всяка приказка си има своя край и той обикновено не е щастлив за готованците.

Гърците един милярд на сто имат некъв заек у ръкава! И че го извадат у вторник.

Гърците добре си блъфират, гледай само как Меркел им тича по задниците и ще им опростят още от дълга :)

Как ли са го стимулирали или уплашили, че да подаде оставка?

Мда. Тук много яко замириса на схема. Тоя само чакаше да мине референдума, за да се чупи. А е един от главните виновници за причинения провал с преговорите.
Интересно какво сума се е калкулирала в сметките на мекеренцето. Бас държа, че става въпрос за поне няколко милиона евро.

Мда. Тук много яко замириса на схема. Тоя само чакаше да мине референдума, за да се чупи. А е един от главните виновници за причинения провал с преговорите.
Интересно какво сума се е калкулирала в сметките на мекеренцето. Бас държа, че става въпрос за поне няколко милиона евро.
Не се връзвай на глупости, 100% не е по негово желание.

От: От: Гръцко гладно нема

Мишките почнаха да бягат от потъващият кораб:

Янис Варуфакис подаде оставка

Каква поредна гръцка дра(х)ма! :D
Кво станА? Нали след ОХI-то сега сте яко силни и всеки ще слуша вашата дума и ще дава каквото вие искате? Нали празници вчера, ала-бала?

Аз да питам банките АКО отворят днес пари в тях ще има ли? :lol:

Блеки шо така си нагрочил гърците, лихварите немат ли принос в този финонсов болон

Щото с популизъм не става бластече, едни работят други ядат - стига с цоцализъм и не става дума за маляките, а за всички форми на цоцализъм и още по критичен съм към нашенският си.

А и от популизъм няма оферта бластерче, най-големият кредитор е европейският данъкоплатец - какъв лихвар е?

Нима е много яко на немският данъкоплатец да изхранва сиртакитата, вместо тези пари да бъдат оставени в Германия и в хората и те да решават какво да правят?

http://www.esm.europa.eu/press/rele...es-its-rights-to-act-upon-greeces-default.htm

Стига с този популизъм лихвари - обяснявам ти го супер малоумно отиваш в ресторант въртиш сметка от 1к и сервитьора си иска парите ти се зъбиш идва управителя и на него се дървиш как ще искаш от такъв горд човек пари и вече няма на къде искаш да ти даде 1к управителя да си платиш сметката и той ти казва не и го обвиняващ в тероризъм и че те унижава и нам си какво.

Е същото е гърците, само където балон няма а всичко е изсрано 13,14,15 заплата бонуси за каквито и щуротиии си помислиш - рая на цоцализма, е като спрат парите става шоуто и всички българофоби разбират, че не са толкова велики и горди и че всичко е дело на кредитите там - а дори и след тези кредити пак нищо съществено - щото всичко е израсно.

НЯМА КАК ДА СИ ВЕЛИК, СВОБОДЕН И ГОРД И ДОСТОЕН, КОГАТО СИ ДО УШИТЕ В ЗАЕМИ - А ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА ГО ВАДИШ НА ТОЗИ, КОЙТО ТЕ ДЪРЖИ НА КОМАНДНО ДИШАНЕ - АКО СИ ГОРД И ДОСТОЕН, НЯМА ДА ВЗЕМЕШ КРЕДИТИ ИЛИ ЩЕ ПРАВИШ ВСИЧКО ДА ВЪРНЕШ. КРЕДИТА Е ФОРМА НА ЗАВИСИМОСТ КАК ЩЕ СИ СВОБОДЕН?

брао на форексчету. да живей ципрас, долу меркел :D

Тестче, поне ти си имал взимане и даване с форекса, що не го погледнеш сега и да видиш, че е на нива от миналата седмица?
Не виждам какво е това неистово вълнение?

Или се вълнуваш, че маляките отиват в канала?

Щото с популизъм не става бластече, едни работят други ядат - стига с цоцализъм и не става дума за маляките, а за всички форми на цоцализъм и още по критичен съм към нашенският си.

А и от популизъм няма оферта бластерче, най-големият кредитор е европейският данъкоплатец - какъв лихвар е?

Нима е много яко на немският данъкоплатец да изхранва сиртакитата, вместо тези пари да бъдат оставени в Германия и в хората и те да решават какво да правят?

http://www.esm.europa.eu/press/rele...es-its-rights-to-act-upon-greeces-default.htm

Стига с този популизъм лихвари - обяснявам ти го супер малоумно отиваш в ресторант въртиш сметка от 1к и сервитьора си иска парите ти се зъбиш идва управителя и на него се дървиш как ще искаш от такъв горд човек пари и вече няма на къде искаш да ти даде 1к управителя да си платиш сметката и той ти казва не и го обвиняващ в тероризъм и че те унижава и нам си какво.

Е същото е

Завиждаш а?

Абе 1 узо и сиртакито да свири, бе! :D :beer:

[video=youtube;jeNsr_nQEfE]http://www.youtube.com/watch?v=jeNsr_nQEfE[/video]

Да открия залозите, че ще продължат по старому гърците и няма и да помиришат криза/

Ципурата, не успя да си измие културно ръцете с гърците - сега става интересното за тях.
СИРИЗА е партия, която не може да управлява, тя само се конфронтира стил нашата бяла златка.

Защо ще питате?

След референдума, народа застава зад вижданията им, но фалиракис подаде оставка - защо? Защо подаваш оставка, след като имаш одобрение? Защото му е пределно ясно, че от тук на сетне ножа неимоверно отива към кокала и да не го избесят на площада си подава оставка.

След като гърците, не приеха сравнително безболезнените условия от 25 Юни, то каквито и да са следващите условия ще са в пъти по тежки. А ако ЕК ги остави, то ще минават през още по тежки моменти, които ножа ще е в кокала и всички ще останат сериозно излъгани с пръст в устата и почва шоуто лов на политици.

Нима сте наивни да мислите, че с това НЕ кредиторите иначе казано немският данъкоплатец ще каже, тези гърци са пичове нека им дадем още десетки милиарди за узо и сиртаки - с НЕ показа ясно на кредиторите, че не искат да си връщат задълженията и нямат намерение да връщат каквото и да е. Какво правиш когато някой ти иска пари, и ти е правил тонове номера и не ти връща парите ти и знаеш, че няма ти ги върне но ти иска още пари. Ясен е изхода нали? Е тука няма да дойде Луфтвафе и Вермахта, просто никой няма да им даде от вън пари и шоуто почва. Дори дъвките Русия и Китай видяхме, че не дадоха нищо, който каквото и да даде ще иска активи, само където ще са супер декапитализирани тези активи и ще има изкупуване на килограм, а целият този процес ще е равен на загуба на стандарт и то по-много - да им е честито.

После що фалиракис подаде оставката си :) Горещият картоф е Ципурата, а той няма изход в ситуацията след като народа го подкрепи сега ще го видим колко е велик. Фалиракис е хитро копеле, нали е комуне та те първи напускат кораба - жал ми е за можещият грък.

Ами ако Меркел каже правим референдум дали с парите от данъкоплатеца да храним маляка - колко ли ще са НЕ? В момента в швабландия Шойбле има по-голям рейтинг от Меркел, а Меркел си бетонира поста - в момента Германия е перфектно смазана машина.

Тези лоши прогнози интересно са само от прозападно настроени. Прилича ми на мненията на "експертите" за Русия: Затъвала и загивала, но в същото време завладявала целия свят и страха е голям.

Та така и с гърците. Максимум до 2 години ще се стабилизират и пак ще са десетилетие пред богоизбрания народ български. Разбира се ако не им спретнат един майданец и на тях, но и с това могат да се справят

Тези лоши прогнози интересно са само от прозападно настроени. Прилича ми на мненията на "експертите" за Русия: Затъвала и загивала, но в същото време завладявала целия свят и страха е голям.

Та така и с гърците. Максимум до 2 години ще се стабилизират и пак ще са десетилетие пред богоизбрания народ български. Разбира се ако не им спретнат един майданец и на тях, но и с това могат да се справят

И от къде пари?
Меркел ли ще ги даде или немският данъкоплатец?
Путин ли ще ги даде, дето няма свободи милиарди или Китай ще ги даде, които вече се готвят за пукане на балона - фондовата им борса с над 20% спад за 2 седмици?
Който каквото и да даде на маляките ще е равно само срещу активи(никой няма да даде пари както немският данъкоплатец и всички други пари за без нищо щото са солидарни), а като им знам историята като нищо хунта(Ципурата може се помисли за Путя и да национализира всичко и да прави ресурсна икономика на маслини и туризъм) и гражданска война

Последно редактирано:

Мисля, че е редно държавите кредиторки да си спретна един демократичен референдум с въпрос - "Да даваме ли още пари на Гърция, без да си ги искаме обратно и без да искаме реформи?". Интересно, как ли ще отговорят тия будали и терористи :).

Ако почнат да работят и да произвеждат, могат да се стабилизират - да. Аз не съм прозападно настроен, обаче не ме кефи някой да има 5 пъти по-висок стандарт, защото регулярно му отпускат помощи. Ако не бяха заемите, гърците щяха да са по-зле и от нас.

Тестче, поне ти си имал взимане и даване с форекса, що не го погледнеш сега и да видиш, че е на нива от миналата седмица?
Не виждам какво е това неистово вълнение?

Или се вълнуваш, че маляките отиват в канала?

Аа, ми не, аз дори нямах отворени позиции :D Просто наблюдавам втори път как отваря с голям гап и после на следващия ден се връща обратно. Вадя си ноу-хау за вбъдеще евентуално. Сега ме е яд, щото мислех в петък да отворя къса, защото миналия понеделник пак беше същото, ама викам аре няма да се правя на играч хах

Горе