Дали ще провърви ?

iwanov

New Member
Здравейте,
Досега съм нямъл блог и не съм се занимавал с нещо такова, но доколкото виждам и чета из интернет те се оптимизират доста по бързо от другите сайтове. По така точния ми въпрос е има ли шанс да се изкара някой $ ако дадения блог е Български (искам на бг защото съм зле с англ да не казвам че въобще не го знам :) ). Също така на каква тематика би потръгнал ?

Поздрави и благодаря за отделеното време!
 
От: Дали ще провърви ?

здравей, БГ блог би потръгнал даже има доста такива. Тематиката трябва да е нещо което те влече и ти е интересно. С две думи от теб зависи дали ще потръгне и ще спечелиш ако си опорит и амбициран ще постигнеш много.
 
От: Дали ще провърви ?

Да речем че си измисля там някаква тематика, това добре. Сега гледам ти имаш 3 блога в блогспот и сега се чудя дали системите на блогспот или wp като за него има поче плъгини.
Да речем с течение на времето блогчето се поразмарда малко и идва въпроса откъде ще пада по някой $ ?
 
От: Дали ще провърви ?

Ами лично аз предпочитам блогспот - по лесен ми е за работа. От къде ще падат $, ами адсенс, изитрийдър, афилейт... каквото е подходащо, то ще си покаже.
 
От: Дали ще провърви ?

Дотук ясно.
А според вас кой е по лесен за оптимизация. Аз доколкото виждам wp има доста плъгини които могат да помогнат, а за блогспот не съм чувал за такива неща.
Се пак очаквам вашето мнение. :)

Поздрави!
 
От: Дали ще провърви ?

blogger-a има леко предимство според мен защото www.blogger.com е собственост на Google, но мисля, че wp е по добър, има плугини които помагат доста ;) Аз предпочитам wordpress
 
От: Дали ще провърви ?

Стигнах до решение :)
Ще си направя такова лично блогче с wordpress система да има с какво да се занимавам, без това имам домейнче.
Ако има нещо пак ще питам.
Благодаря за отговорите.

Поздрави!
 

Горе