Защо?За бизнес хубаво, но като цяло убива идеята на пикника
На пикник се ходи някъде напълно свободно, неангажиращо и на диво място. Оградено и облагородено място не е пикник. Хубаво е от някаква гледна точка, но не е за любителите на пикник. Това не означава, че идеята е лоша.Защо?
Да, ще го помислим. Много благодаря!Файда, а и да се изкарат пари, вместо да буренясва мястото, има във втори вариант. Сумати народ у софето си мечтаят да имат някъде наблизо място където да отидат кеф ти за три дни, кеф ти седмица, пък що не и за месец... Много малко могат да го имат, 1во защото вече няма места, после защото цифрите вече са зверски. Това в кокаляка е перфектно, няма да иска голяма инвестиция, и ще се намерят лесно целогодишни САМОСТОЯТЕЛНИ наематели, без да им се ръчка някакъв хазаин, еле па тур агент...
Караванката не иска разрешителни, тя си е движима собственост. Има караванки по 6-7К неподвижни, но напълно обзаведени в всичко. Навеса се прави тип "лек", обгръща се галимацията с подвижен найлон, и общо взето става чудесийка. Другото лесно се прави. Щом има ток и НЕЗАМРЪЗВАЩА вода, аз не виждам никаква причина едно такова място да се отдаде за 400-500ле наем, и то в рамките на седмица.
Взимай 6К на година и свиркай. Тамън да ти го поддържат
Идеално еЗа бизнес - абсурд.
Къмпинга си е за морето не за край града. А това с каравните е ужас. Тук местните само това знаят наблъскат се на един такъв 100-150 каравани през 2 метра и лочат бира под тентите щото не спира да вали...Трябва да се види на място, то само си подсказва какво може да стане и какво не, така без много обяснения и снимки за място е само гадаене.
Аз имам малко предложения:
1. Глампинг сайт основно през лятото - хората да избягат от града за ден или 2.
Виж файлът 32316
2. Къмпинг за каравани и кемпери, сезонно или годишно. Аз на пример, ако имам работа в София ще предпочета да дойда с караваната или кемпера да паркирам там за 2-3 дена или седмица в место да отсядам по хотели, особено ако има ток и вода.
Това набира сила в София, особено с тези цени, виж например Camper Stop на Цариградско до Врана не далеч от вас.
Camperstop bei Ivan в Надежда
Виж файлът 32317
3. Къмпинг за палатки
Виж файлът 32318
4. Контейнери за живеене за работещите в София с по-нисък наем от града
Виж файлът 32319
Абсолютно не си прав, а в случая никой не говори за града.Къмпинга си е за морето не за край града.
Ти май от вашето село не си излизалТук местните само това знаят наблъскат се на един такъв 100-150 каравани през 2 метра и лочат бира под тентите щото не спира да вали...
Бе излизал съм дето са вика ии бай Крумов се снимал до бентлита у Лондон и на Биг Бен ама не разбирам така къмпинга аз. Кемпера и някъде вгората дето няма жив човек поне на няколко километра около мен. На морето ме кефи като е навалица. Ама да плащам къмпинг на поляна с още 20 други урода като мен някак си ....Абсолютно не си прав, а в случая никой не говори за града.
Ти май от вашето село не си излизал
Идеята и концепцията на посетителите са различни тука, Крумов.Бе излизал съм дето са вика ии бай Крумов се снимла до бентлита у Лондон и на Биг Бен ама не разбирам така къмпинга аз. Кемпера и някъде вгората дето няма жив човек поне на няколко километра около мен. На морето ме кефи като е навалица. Ама да плащам къмпинг на поляна с още 20 други урода като мен някак си ....
Ясна ми е идеята, просто правеж. Но пък щом им откачени да плащат и да си мислят на колко як къмпинг са били що пък някой да не им вземе паритеИдеята и концепцията на посетителите са различни тука, Крумов.