Ползвам Revive Old Posts. Би ли споделил от страницата на сайта опция, която си пробвал?Интересувам ме как да добавя RSS Feed-а от сайт към неговата страница във Facebook. Намерих доста как да добавя от страницата на сайта, но не и обратно.
Някой ако може да удари едно рамо. И не не съм ваксиниран
Не съм ползвал нищо няма опция с която да пусна фийда към страницата. Това Revive Old Posts не е ли за wordpress? Не търся пългин а просто искам да знам как се добавя фийд от сайт към фейсбук страница?Ползвам Revive Old Posts. Би ли споделил от страницата на сайта опция, която си пробвал?
Да за WP е, съжалявам, не съм разбрал въпроса! От ваксината е !Не съм ползвал нищо няма опция с кояото да пусна фийда към страницата. Това Revive Old Posts не е ли за wordpress? Не търся пългин а просто искам да знам как се добавя фийд от сайт към фейсбук страница?
Рових из нета за такива аз. Въпроса е, че в самата фейсбук страница не намирам опция да се добави фийд от външен източник. Има опция само за добавяне от други фейсбук странициАко става въпрос само за 1 страница можеш да си направиш акаунт в hootsuite и от там да добавиш рсс. До 3 страници е безплатно, освен ако не са променили нещо.
Нещо такова. Ще го пробвам. БлагодаряЕ да де, в хоотсуита си добавяш страницата, после си добавяш рсс от сайта и после си на самотек. Ако това ти е идеята де
Проблема не е в публикациите. Там всичко е ок. Но когато кликнеш на линка към сайта дава празен браузър и линка е дублиран. Система за въпроси и отговори.Привет, реално си има документация, не разбирам какъв е проблема?
Линк: https://developers.facebook.com/docs/instant-articles/publishing/setup-rss-feed/ , каква система ползваш за сайта?
Поздрави,
Станимир И
Аз намерих как да ги пускам. Проблема , че някак се дублира линка и когато кликнеш на линка то зарежда нещо такова:Ако искаш да публикуваш само в 1 страница, мисля че джетпак поддържа тази опция. Само че няма опция за насрочване, тоест като пуснеш статията в сайта и излиза във фб.
Явно приложението бъгва. Пробвай с джетпака.Аз намерих как да ги пускам. Проблема , че някак се дублира линка и когато кликнеш на линка то зарежда нещо такова:
И двата линка по същество са ок но двата заедно дават в браузъра No RSS feed found
Ползвам dvlr.it и то работи. Пробвах с други фондове. Нещо май се чупи при мен. Но ще погледна и джетпакаЯвно приложението бъгва. Пробвай с джетпака.