Добри доходи от интернет бизнес с афилиейт програма.

Здравейте, ще ви представя на кратко с какво се занимаваме в компанията. Търсят се хора който имат интерес в сферата на маркетинга, може и без опит, но да имат желание да се реализират в тази ниша. Желаещите след като станат активни членове, се обучават как да привличат клиенти и как да им продадат дадена стока или продукт, обучението се извършва от опитен маркетингов специалист с голям опит в тази сфера. Успешно представилите се влизат на реалния пазар, и започват да предлагат услугите на компанията, като маркетинговия специалист му помага и му придава опита си, от което самия обучаващ се учи по успешно да продава за компанията и за себе си, от която печели. Работата може да се извършва и от интернет и очи срещу очи на живо извън дома ви. Имаме също така и обучителни семинар, и за тези който искат да се реализират в сферата на финансовите пазари, обученията се извършват от успешен брокер работещ на българската и щатската фондова борса, управляващ милиони капитали на свои клиенти, където при обучението ви се отваря възможност в реална обстановка да участвате на финансовите пазари с реални средства, учейки се от самия ментор, печелейки опит и пари за своя сметка. Има и още възможности от обучения от който можете да печелите пари в вашия акаунт, например от атрактивни афилиейт програми и още други амбициозни и реализирани проекта. При интерес пишете коментар, че сте заинтересовани. Ако искате да станете част от нашия екип, можете да пишете в темата.
 
От: Добри доходи от интернет бизнес с афилиейт програма.

иколкопаритова?
 
От: Добри доходи от интернет бизнес с афилиейт програма.

Като представител на фирмата може поне да споменете коя е тя и какъв вид стоки или услуги ще се промотират. :) Към момента темата е написана в прекалено "шано" стил, струва ми се.
 
От: Добри доходи от интернет бизнес с афилиейт програма.

Някои хора май не са чували за абзаци и параграфи.
 
От: Добри доходи от интернет бизнес с афилиейт програма.

обучението се извършва от опитен маркетингов специалист с голям опит в тази сфера
Надявам се да не си се обучавал ти при този маркетингов специалист, защото като гледам как е оформено предложението ти не вдъхва много интерес, надявам се да греша:wink:
 

Горе