Домейна, който регистрирахте днес

Коцето сиг
Нямам идея кой е тоя коцето. Дай някакви координати.

Домейна го пуснах нарочно. Може би малко съжалявам, че нямах координатите на хората които го стопанисваха. Исках да им го дам, но не успях да ги намеря. Щото той си има история. Понеже си беше форум, имаше си някаква бленда.

Въобще всички домейни можех да ги продам, обаче не искам да се занимавам.
И мисля, може би с изключение на два да ги пусна и останалите. Единия е сигурно, че ще го държа, въпреки че и той е на котва.

Не знам, за мен .ком, .нет, .инфо си остават някаква класика. .оне също ми допада.
.биз също не е лош.
Абсолютно съм доволен от страйт.биз
Обаче, най-якото е, че този домейн никога не е бил регван, доколкото мога да разбера. Което е малко странно, щото .биз вече е сравнително стар екстеншън. Над 20 години и повече.
И сега седя тук и гледам едни свободен трибуквен домейн с трибуквено разширение и се чудя, как по-новите поколения възприемат различните разширения.

Щото аз си казах, аз възприемам екстеншъните класически.
 
Все тая, аз предпочитам с оферта, щото някой път заебавам някой домейни, а ако се продадат с цена, а вече не са твои.. пак дължиш комисионна на маркета.
 
MickeyMouse.bg

Напът съм да го регистрирам, но не мога да го реша понеже прочетох че от 1 януари 2024 изтича лиценза на Оригиналния MickeyMouse и си губи патента и ще може да се използва свободно.. но незнам дали е оригиналния и включва ли името "Mickey Mouse"
ще проуча още нещата..

P.S> отказах се , че върху текста се запазват правата
 
Последно редактирано:
Контекста какъв е на тоя 'спор'?

По смътни помени: дефа остави да му изтече тоя иначе толкова глупав домейн и чак тогава осъзна че е трагично влюбен в него и сега търси кой му го "отне" (регна).
 
Тая тъпня? strangerzone.info .....


Аз тука един го оставям да дропне май, имам още малко време , така или иначе го подновявам ще е трета година, нищо няма , но имах някаква идея преди 2 години, която съм оставил

skuka.info

а, има и qdki . net - ще го подновявам 3ти път, без да съм правил нещо

Иначе бг-та , 4ui .bg / vio.bg / sveji. bg - другите са глуповати, тези се отличават. И още десетина com / net / ai / подобни.
 
@contra @Spyrax Дефа решил на друго място да обяснява хаха

08889ace1693232d28cef6496f42de18.png



Започнахме с AI, загуба на девственост, комикси , домейни, форуми, подарявания, и приключихме с необосновано :D - Транспортера - Купона почна в София, а свърши в Банско

 

Горе