nandibandi
Well-Known Member
Днес е изборът на лидер на столетницата. Прогнози?
Е дай и ти де.Днес е изборът на лидер на столетницата. Прогнози?
И аз така. От всички кандидати, Кури е най-мъж. А, не бива да пренебрегваме и факта, че този път лидерът ще се избира от членската маса - около 80 000 видях някъде като цифра. Кури направи едно мащабно дефиле по места и стегна редиците, така че ще е изненада ако спечели Кирчо Добрев.Е дай и ти де.
За мене Кури нема да могат да я бутнат, понеже Кури си е Кури мъжко момиче, изпълнява нарежданията от Кремъл и е много напориста, другите едва ли ще са толкова надеждни, така, че Кури на 99%
Няма значение кой е, ако ще Жоро павето да е. Мен ме потресе изречението:Жив да го ожалиш този, @nandibandi ... Всеки разследван за престъпна група може да иде да си направи снимка на протеста и да каже, че го репресират. Въпросния г-н е Веско брадата. Ползвай Гугъл за подробности...
Няма значение кой е, ако ще Жоро павето да е. Мен ме потресе изречението:
"задържан по подозрение във финансова подкрепа на протестите."
Какви хора сте, бе мама му стара? Как може да оправдавате прийоми от мракобесните тоталитарни години и в същото време да подкрепяте тиквоча, лансирайки го като алтернатива на комунистите? Ние сме сме уж демократична страна, а един човек със собствен бизнес е в ареста по подозрение, че финансира протестите???? Наистина ли не виждате колко чудовищно е това?
Освен това, "той" не казва нищо - казват го служителите му. Проверките не са установили нарушение, тоест не са имали причина да правят такава показна акция. Целта е сплашване. Следващата стъпка е да му измислят престъпление, както на черепа, както на Баневи, както на Арабаджиеви, на Цветан Василев и кой знае още колко други.
Като цяло коментарът ти беше крайно несъстоятелен. Допреди него те смятах за интелигентен "колебаещ се". Аз вече нямам колебания какъв си. Мутро-мишок под прикритие. Жив и здрав.
В днешно време тряат бая топки да признаеш открито че си гербаджия-бацофенКато цяло коментарът ти беше крайно несъстоятелен. Допреди него те смятах за интелигентен "колебаещ се". Аз вече нямам колебания какъв си. Мутро-мишок под прикритие. Жив и здрав.
В днешно време тряат бая топки да признаеш открито че си гербаджия-бацофен
Разстроена съм, да. Пълната деградация на личността, която тия причиниха за 10 години е най-голямото им престъпление. Превърнаха ви в социопати. Вече нямате способност за преценка на добро и лошо. За палене си е.Отивай на площада да палиш. Разстроена си...
Липсата на тестикуларен апарат в конкретния случай е виден още от първия пост. Хън-мън - не знам как е, ама и така не е.В днешно време тряат бая топки да признаеш открито че си гербаджия-бацофен
А всъщност е гласувала против шайката. БСП бяха единствената реална алтернатива. Ако е имало други, за които да съм била 100% сигурна, че няма да се продадат, щях да гласувам за тях.Гласувала 3 пъти за БСП независимата...
Разстроена съм, да. Пълната деградация на личността, която тия причиниха за 10 години е най-голямото им престъпление. Превърнаха ви в социопати. Вече нямате способност за преценка на добро и лошо. За палене си е.
Липсата на тестикуларен апарат в конкретния случай е виден още от първия пост. Хън-мън - не знам как е, ама и така не е.
Виж кво става с бацофилите. Мишките почнаха да напускат кораба.
п.с. Тоя дори не го знам кой е, ама е много възмутен и той. Ще го викам да палим заедно.
Нещо става! И Тони Шайката напуска ГЕРБ с кърваво писмо до Борисов
Писмо до Бойко Борисов от Тони "Шайката", Уважаеми г-н Борисов През последните години ГЕРБ бе овладяна от хора без морал, не притежаващи нито политическите, нито професионалните качества, изисквани и очаквани от обществото. Вследствие на това Вие компрометирахте каузата ГЕРБ, заради която аз...www.informiran.net
Дори не знаех, че сайта е на Бабикян, честно, но реакцията ти е показателна.Сайта informiran на арменския тулуп Бабикян няма да го отворя... След изказването ти за олигарсите, които изреди, даже не знам какво да кажа. Божков е светец! Паметник да му направят! Целта НЕ оправдава средствата в случая! Нито БСП са по-малко крадливи от ГЕРБ - нито черепа е по-добър от баце. Да се самоизяждат и да си пускат компромати! Колкото повече - толкова по-добре!
Въртим се в кръг само.
Или предложете някакво алтернативно действие, или не пречете на прогреса, понеже пасивността и чакането не са вариант.
При положение, че не предлагате нищо, се приема че бацетуквото ви устройва.
Колкото и да въртите и да сучете - Божков тва, Радев онва, Кури-мури,.... важи горното.
Дори не знаех, че сайта е на Бабикян, честно, но реакцията ти е показателна.
Остави го форума - тука само разпускаме.На няколко човека тук проблема ви е, че сте се филмирали и си мислите, че във форума може да промените нещо. Не, не можете! На какъв прогрес преча? Едните си протестират, другите не падат от власт. Всичко се решава на улицата... Там мога да преча, а тук си изказвам личното мнение. И мисля, че тук сме хора със собствена позиция. Нито един човек не съм видял да си смени мнението така че го приемете като дискусия. Няма да формирате обществено мнение!
Остави го форума - тука само разпускаме.
И вече не се решава на улицата - там само започна.
Никой не ти оспорва правото на лично мнение.
Ама е крайно време да си го кажеш в прав текст, понеже все едни и същи мантри за Радев и за останалите поомръзнаха и номерът тук не минава.
Искам есенцията, мотивацията.
Не че нещо лощо ще стане ако продължиш да увърташ или заявиш че си фен на Баце или друго подобно.
И в двата случая малко форумен хейт ще отнесеш и толкова - нищо кой-знае колко страшно.
Отпусни се и давай по-директно.
Тук явно Leverage има право, като предлогът "Задържан по подозрение във финансова подкрепа на протестите." вероятно е спуснат от собственика оправдание пред персонала на заведението си. Истинската причина за задържането е изнудване на някаква вече убита, която от своя страна явно също е финансова измамница в големи размери.Жив да го ожалиш този, @nandibandi ... Всеки разследван за престъпна група може да иде да си направи снимка на протеста и да каже, че го репресират. Въпросния г-н е Веско брадата. Ползвай Гугъл за подробности...
А всъщност е гласувала против шайката. БСП бяха единствената реална алтернатива. Ако е имало други, за които да съм била 100% сигурна, че няма да се продадат, щях да гласувам за тях.
п.с. Вотът ми не ме е направила зависима по никакъв начин.