Maverick
Well-Known Member
От: Защо в България няма производство?
Точно така е. Наскоро имахме една некачествена партида и за да избием поне част от парите пуснах обява е нета, като ясно в описанието бях написал, че изделията са бракувани. Но тъй като цента беше по-ниска от това което се предлага на пазара се разпродадоха като топъл хляб. И сега кой какво чул или някой му казал идват всеки ден различни хора от района и питат има ли ххх бр. бракувани изделия. Та много се замислям над въпроса дали да не почна да продавам някой боклук. Щом такова е търсенето...
Абе Норт, никой не иска държавата да се грижи, а просто да не пречи чак толкова, като не може да протектира и субсидира родните производители. Ти знаеш ли как се извиват ръцете на бизнеса в тая държава ? Погледни търговския регистър и виж колко фирми са прекратили дейност за последните 4 години и виж колко нови са открити.Аз до скоро продавах храни и специално за зеленчука мога да кажа, че гръцкия и турския винаги са били много по-евтини от нашия, а бедния български клиент това търси. И не си мисли, че само пенсионерите са бедни в тая държава ! Знаеш ли какъв доход и какъв разход има едно младо семейство с малко дете/деца ? И аз предпочитам качественото наше и никога не съм робувала на вносни марки, но ако мога да купя нещо по-евтино хич няма да гледам от къде е... стига да не е тотал щета, разбира се.
Точно така е. Наскоро имахме една некачествена партида и за да избием поне част от парите пуснах обява е нета, като ясно в описанието бях написал, че изделията са бракувани. Но тъй като цента беше по-ниска от това което се предлага на пазара се разпродадоха като топъл хляб. И сега кой какво чул или някой му казал идват всеки ден различни хора от района и питат има ли ххх бр. бракувани изделия. Та много се замислям над въпроса дали да не почна да продавам някой боклук. Щом такова е търсенето...