Сульо, тая тема аз съм я пуснал. Ето темичка на английски, че много на нашите платени медии не вярвам. Чети и питай ако има нещо неясно, сбърканяк.хахахахаха, ей вишиста, вземи отговори на 5те неща, които имат нещо общо с темата, вместо да се хващаш като удавник за сламка кое било развита икономика и кое не. Цял ферман повръщано, а по темата никакъв те няма. През един месец идваш в темата, отговаряш пълни глупости и никакви аргументи и се връщаш, само за да ругаеш.
Айде изкарай ми още един доклад за Хърватия от началото на Януари и ни обяснявай колко е зле там.
Еееее .. и ти ли бе, бруте? И ти ли почваш с конспирации
Случващото се през 90те с валутата ни е нормално, след като има преход от комунизъм към свободен пазар. В една друга тема се бистри на дълго и широко за фалирали държавни предприятия, които са работили без никаква пазарна основа и са натрупали милиони дългове.
Същото се случва и в Русия през 90те, а те са много по-голяма икономика от нас. Но това е нормално, все пак не може от днеска за утре всичко да стартира по нов начин.
Сигурно плаши дори китайците?!Домуса, който снабдява цял свят със суровини за лекарства.
Хахах, и продължава с обидите. Така ли ще си наложиш мнението? Вишист по икономика, а един аргумент не може да вържеСульо, тая тема аз съм я пуснал. Ето темичка на английски, че много на нашите платени медии не вярвам. Чети и питай ако има нещо неясно, сбърканяк.
How is Croatia adapting to the euro?
Governor of the Central Bank of Croatia Boris Vujcic says currency change will bring economic resilience. #Realeconomywww.euronews.com
Доста криво мнение. Внимавай как ще облъчваш поколението, защото каквото и ще им се случва. Търсенето на конспирации и негативи е много по-губеща стратегия от показване на възможности и добри примери.Добрата новина е, че никога няма да покрием критериите за еврозоната, освен ако бандата перачки не направят поредната ала-бала.
Този освен да те попържи на семейство от най-селските и долни, с нищо друго няма да ти излезе. Всеки сам живее в своята собствена реалност и това си проличава по делата и думите на човек.Хахах, и продължава с обидите. Така ли ще си наложиш мнението? Вишист по икономика, а един аргумент не може да върже
Смешка.
Кое поколение? Поколението на облъчените от мас-медиите?? Та аз се опитвам да им отворя очите.Внимавай как ще облъчваш поколението
Абе все си викам, че не е като ония русороби по другите теми, където цитират мутрофанова, блиц и обективно и по цял ден и само прескачат от конспирация на конспирация. Ама уви, списъка с игнорирани само ще расте.Този освен да те попържи на семейство от най-селските и долни, с нищо друго няма да ти излезе. Всеки сам живее в своята собствена реалност и това си проличава по делата и думите на човек.
Не забравяй и лицемерие, праволинейност и мазохизъм.Ебати "предприемаческия" форум - половината теми само конспирации и пропаганда с бонус псувни.
Поемата не е спирала, да вметнаТо пък с Руснаците кат бехме, бехме вързали много:
Затворени кат кучета в собствената си държава с илюзията за добър живот, бленуващи за шоколадче от "корекома"(който не знае тва беше магазин със стоки от гнилия запад, кой и защо го беше позволил не знам), и непрестанно мисли за това: ще зема ли жителство, но първо да оцелея в Кремиковци, ще доживея ли за жигули 10 години, страх да кажеш виц дори.
А Белене работеше, свинете бяха гладни за прекрачилите границата на позволеното, а тя беше тънка, имаше и агенти( топачи ) можеше да е всеки комшията колегата един виц и си готов.
Бай Тошо цалуваше Брежнев в устата с надеждата да ни продаде за 69-та република.
А ни си живеехме като доволен добитък, доволни, че парното е 2 лв, има леб и билета за трамвая е почти без пари.
"А свободата Панчо?"
"Ква свобода бе важното е, че одим на море сека година."
Стана кат поема
То пък с Руснаците кат бехме, бехме вързали много:
Затворени кат кучета в собствената си държава с илюзията за добър живот, бленуващи за шоколадче от "корекома"(който не знае тва беше магазин със стоки от гнилия запад, кой и защо го беше позволил не знам), и непрестанно мисли за това: ще зема ли жителство, но първо да оцелея в Кремиковци, ще доживея ли за жигули 10 години, страх да кажеш виц дори.
А Белене работеше, свинете бяха гладни за прекрачилите границата на позволеното, а тя беше тънка, имаше и агенти( топачи ) можеше да е всеки комшията колегата един виц и си готов.
Бай Тошо цалуваше Брежнев в устата с надеждата да ни продаде за 69-та република.
А ни си живеехме като доволен добитък, доволни, че парното е 2 лв, има леб и билета за трамвая е почти без пари.
"А свободата Панчо?"
Стана кат поема
А най-парадоксалното е, че още сме под техно влияние, тея структури, начин на управление, тея несменяеми наследници на ДС, затва не сме истинска "европейска държава".
Знам как няма да се опраим никога, като не следваме курса който сме поели и се държим като политически пр...тки.Тц тц... лоша работа.
И как ше се оправят нещата според тебе?
Смехурко, прочети малко назад в темата, ако ти е възможно четенето. Навсякъде ти давам аргументи, а ти навсякъде се пънеш като магаре на мост. Ти даде ли една аргументация на становището, зад което така здраво стоиш, освен вироглавието си? Аз дадох линкове, статии и аргументи в подкрепа на тезата си. Та защото ти не даде нищо от това, заради това ще те обиждам. Понеже адски много мразя инатливи псевдоразбирачи. Вярвам, че в спора се ражда истината. Ама едно е спор, друго е бизсмисленото упорство, което ненавиждам. Ясно, че си поредния трол, който не разбира и думица от икономика. Бих ти препоръчал да попрочетеш или поне гледаш клипове (защото адски се съмнявам четенето да е любимото ти занимание) на доцент Сарийски. Доцент от БАН, макар че и неговото мнение сигурно ще е "ала-бала" за теб.Абе все си викам, че не е като ония русороби по другите теми, където цитират мутрофанова, блиц и обективно и по цял ден и само прескачат от конспирация на конспирация. Ама уви, списъка с игнорирани само ще расте.
Ебати "предприемаческия" форум - половината теми само конспирации и пропаганда с бонус псувни.
Пени се, обижда, дава за пример СОЦ дядка от БАНСмехурко, прочети малко назад в темата, ако ти е възможно четенето. Навсякъде ти давам аргументи, а ти навсякъде се пънеш като магаре на мост. Ти даде ли една аргументация на становището, зад което така здраво стоиш, освен вироглавието си? Аз дадох линкове, статии и аргументи в подкрепа на тезата си. Та защото ти не даде нищо от това, заради това ще те обиждам. Понеже адски много мразя инатливи псевдоразбирачи. Вярвам, че в спора се ражда истината. Ама едно е спор, друго е бизсмисленото упорство, което ненавиждам. Ясно, че си поредния трол, който не разбира и думица от икономика. Бих ти препоръчал да попрочетеш или поне гледаш клипове (защото адски се съмнявам четенето да е любимото ти занимание) на доцент Сарийски. Доцент от БАН, макар че и неговото мнение сигурно ще е "ала-бала" за теб.
Очаквам с нетърпение да обориш тезата ми, че от еврозоната не можем да излезем, влезем ли. Очаквам да обориш и твърдението ми, че тая тема аз съм я пуснал. Очаквам да представиш доказателства за небивалия просперитет на Хърватия след приемането й на еврото(и то не от български медии). Очаквам да ми отговориш на въпроса защо ако еврото е толкова готина валута, редица много по-развити икономики от нашата не го искат. Очаквам да си отговориш на въпроса какво е определението за капан. И очаквам в следващия ти коментар да напишеш поне 1 смислено изречение в подкрепа на тезата ти, че еврото е нещо хубаво. Големи очаквания ли имам?!
Хахаххаха доцент Сарийски ще ми дава за пример хахахСмехурко, прочети малко назад в темата, ако ти е възможно четенето. Навсякъде ти давам аргументи, а ти навсякъде се пънеш като магаре на мост. Ти даде ли една аргументация на становището, зад което така здраво стоиш, освен вироглавието си? Аз дадох линкове, статии и аргументи в подкрепа на тезата си. Та защото ти не даде нищо от това, заради това ще те обиждам. Понеже адски много мразя инатливи псевдоразбирачи. Вярвам, че в спора се ражда истината. Ама едно е спор, друго е бизсмисленото упорство, което ненавиждам. Ясно, че си поредния трол, който не разбира и думица от икономика. Бих ти препоръчал да попрочетеш или поне гледаш клипове (защото адски се съмнявам четенето да е любимото ти занимание) на доцент Сарийски. Доцент от БАН, макар че и неговото мнение сигурно ще е "ала-бала" за теб.
Очаквам с нетърпение да обориш тезата ми, че от еврозоната не можем да излезем, влезем ли. Очаквам да обориш и твърдението ми, че тая тема аз съм я пуснал. Очаквам да представиш доказателства за небивалия просперитет на Хърватия след приемането й на еврото(и то не от български медии). Очаквам да ми отговориш на въпроса защо ако еврото е толкова готина валута, редица много по-развити икономики от нашата не го искат. Очаквам да си отговориш на въпроса какво е определението за капан. И очаквам в следващия ти коментар да напишеш поне 1 смислено изречение в подкрепа на тезата ти, че еврото е нещо хубаво. Големи очаквания ли имам?!
Кучето, като има колиба, вода, храна и от време на време разходка, то е доволно, повече не иска. Същото и за соц-а, принизили са ни до базовите нужди и кучето доволно. Не иска вече свобода, лично развитие, няма нужда да рискува и да създава нещо, всичко му е дадено на готово и на него му е добре да си живурка на спокойствие. Няма нужда да се труди и да се бори за нещо, мястото в завода му е до пенсия, почивката в бунгалото му гарантирана, крадва къде кво може и той е доволен.А ни си живеехме като доволен добитък, доволни, че парното е 2 лв, има леб и билета за трамвая е почти без пари.
"А свободата Панчо?"
с реформи срещу "тъмните сили"..Тц тц... лоша работа.
И как ше се оправят нещата според тебе?