О братовчеде uphero, още ли си жив?Поне да го беше проверил дали работи хаххахаха
Код:Uncaught ReferenceError: Invalid left-hand side in assignment at footer-1c161490.min.js:103
много аматьорско, точно в твой стил.
Как може да набиеш кирилицата във js...
Не им обръщай внимание, точно от @Sky нито един стойностен коментар не съм видял. Всеки път се опитва да изпъкне като свински тестиси в рядка кал, ама не му се получава.
Айде поредния гуро.Powweb и CSCBulgaria, моля ви се сложете си по една нормална ВП тема на сайтовете, та да не гледам повече тия изцепки на сюрреалистичния импресионизъм, дето сте ги налинквали!
... И сакън, не ги "къстъмизирайте".
Powweb и CSCBulgaria, моля ви се сложете си по една нормална ВП тема на сайтовете, та да не гледам повече тия изцепки на сюрреалистичния импресионизъм, дето сте ги налинквали!
... И сакън, не ги "къстъмизирайте".
Това ларавел не беше ли нещо планета или нещо такова?Не ми харесва, може да се добавят още опции, например добави delimeter , ще ти подскажа за един метод в ларавел
use Illuminate\Support\Str;
$slug = Str::slug('Laravel 5 Framework', '-');
// laravel-5-framework
Сума ти време търсих линка в поста ти, сега и да не го коментирам вече е прекалено......
Кой те кара, да ми гледаш сайта? Има един красив бутон close и продължаваш да тролиш и мажеш в форума.
...