От: От: За цените на копирайтинга
Между третото, Блинки и Кула още една бира да ми дават:
В този текст има: 388 думи и 1636 символи
Бреее то като гледам само от тази тема, че изкарам една две каси. :lol:
Между третото, Блинки и Кула още една бира да ми дават:
В този текст има: 388 думи и 1636 символи
Бреее то като гледам само от тази тема, че изкарам една две каси. :lol:
Душе пак няма да се съглася с теб.
Сега за да съм перфектно ясен, дори и за човек който си нема никва идея от програмиране или популяризиране една услуга за едно просто WP ( щото за мен това е боклук ) ще му трябват и или познания по SEO или SEM.
Следователно той няма да ги има и ще си заплати на някой мастър да му помогне и на некой да му направи страници в фейса с фенове които и той няма да знае как да ползва.
Та сега да си дойдем на думата при най-евтиният вариант:
Нещото което забравих между другото "Хостингаааааааа" недай си боже, некоя статия на велик врайтър сле по-долу изпълнените точки да дигне 10-20к. на некой малък хост и изгаряш като факел. мин. 30-50 кинта за по-голям трафик.
Значи хващаш некой с готова безплатна тема удря те с 200-300 кинта за инсталация на WP.
За да печелиш от сенса, требе да имаш акаунт за който трябва да е стойностно направен сайта с що-годе добър контент ( тука вие си го смятайте за мен е равно на поне 200-300 статии, ако ги сметнем по 3 кинта за 300 думи калкулатора в главата ми лудва ).
След това идваме на тема SEO, за да хванеш добър експерт ( въпреки, че е трудно в днешно време ) трябва да плащаш поне по едно 700-1000 кинта на месец.
Идваме на SEM тук е друго. Значи тук ще го разделя малко.
Та за да имаш трафик от социалките и то за бг. се визира главно фейса ти е нужно:
1. Да имаш доста странички с по доста фенове ( надали не знаеш какви са им цените ) да кажем примерно едно 500к. фена за да си що-годе добре в пари да си го обръща всеки както си прецени.
2. Възможност да ползваш страниците без много тормоз = на пари ( айде при мен това липсва ) = 10 $ мисля беше ниския план на хотсюита 50 страници макс.
3. Уникален контент който да накара тези фенове да се размърдат. Няма значение количеството, а качеството.
4. Шанс и късмет.
Та като сумираме всичко и това е при най-евтиния вариант как ти се струва, дали съм прав или седнал. Нищо, че съм седнал де, но принципно говоря.
Не искам да говоря за още купищата еща с които се сблъсква един мастър.