Идея

prosmarter

New Member
Здравейте , съфорумници пиша тук защото виждам че имате голямо въображение значи някой може ли да ми даде идея за сайт от който да печеля пари с google adsense имам познанията трябва ми само идея може да е малко тъп въпрос , но мерси предварително все пак :)
 
От: Идея

en? bg?
Идеи много, отиди в някоя хубава директория за сайтове и прегледай последните 30-40, все ще си харесаш нещо, въпреки че според мен трябва на теб да ти дойде, иначе няма да е интересно и ще е fail, а пък адсенса не струва, по-добре продавай нещо.
 
От: Идея

По-добре се ориентирай към нишови сайтове на английски. Едва ли очакваш някой да сподели нишата, в която да работиш.
Направи нещо, което според теб липсва или не е добре развито.
 
От: Идея

Ами има афилейт програми за : хапчета, интернет глупости, дискове, игри, тъториали, кенефи дори, абсолютно всичко, за което се сетиш може да се намери из афилейт програмите и да гопродаваш.

ето ти идея : НАПРАВИ САЙТ ЗА КЕНЕФИ : MYWCSTORE.COM - И ПРОДАВАЙ КЕНЕФИТЕ ОТ CJ.COM
 
От: Идея

Извинявай че те занимавам но можеш ли да ми обяснил по подробно как да почна. Има един сайт 359gsm.com там рекламират телефони от магазина brosbg.com това ли имаш предвит и още веднъш извинявай че те занимавам но ако може обясни. :)
 
От: Идея

Имам предвид да напраиш сайт и да си избереш продукт, да му направиш сайт и да продаваш срещу процент. Регистрирай се в някоя афилиейт програма колкото да разглеждаш продуктите, почети малко за афилейт бизнеса тука и почвай.
 
От: Идея

Избираш продукт от дадена афилейт програма, правиш сайт, рекламираш сайта, а чрез него и продукта. Всяка продажба на дадения продукт чрез твоя сайт ти носи приходи. Прочети малко повече тук.
 
От: Идея

Нов съм и нейскам да сбъркам с някоя некачествена афейлт програма затова би ли ми препоръчал някоя добра с която да започна мерси :)
 
От: Идея

Хора вече ме е срам от тъпи въпроси но може ли да ми кажете точно с коя програма да започана и как да рекламирам тук нещо се бъркам може да помислите че съм мързелив но всеки е започнал от някъде моля ако някой отдели 10 изречения и да ми обясни някой стъпки например точно къде да се регистрирам как да си ригистрирам сайта как да знам кой продукт ще рекламирам мерси :)
 
От: Идея

Направи си като начало един блог - blogger, wordpress твой избор. Напиши няколко статии с уникално съдържание по темата. В зависимост от това какъв продукт ще си избереш да рекламираш е различна тема и ревюта. Примерно 4-5 уникални статии на английски език за даден продукт според мен е добре. След това почваш да добавяш блога в директории и соц. мрежи. Ако успееш да качих някакъв ПР ще ти е от голяма полза. Трябват ти backlinks за по-добро класиране в търсачките. Как да ги набавиш - размяна на линкове, купуваш ги, събмит по директории и социалки, писане на коментари в блогове. Избери си ключова дума/думи и така.
П.С. провери какво е търсенето на тези думи в търсачките и колко е голяма конкуренцията
П.С. 2 - за повече информация прочети повече теми във форума, ще са ти от голяма помощ
П.С. 3 - за да изкарваш някакви нормални пари от афф. програми сайта/блога е хубаво да е на EN

Дано съм успял да ти помогна
 
От: Идея

Как да знам кой точно продукт да рекламирам в афф. програмата ли го пише как. и много мерси на тези който ми отговарят не съм виждал по отзивчив форум.
Някой който вече има сайт моля да ми обясни по подробно и тва е например точно коя афф програма е почнал как се регистрира така стъпка по стъпка мислч че в форума има такива хора който да ми помогнат още веднъж мерси.:)
ПС: Може ли да рекламирам компютърна техника или нещо такова.
 
От: Идея

Сайт, който ще ти помогне да откриеш такива афф. програми - цъкни ТУК !!!
Пример: избираш си тема - книгите. Пишиш ревюта и статии на тема книги на английски език и даваш линк от къде могат да закупят такава книги -> ВИЖ ТОВА
Темите и ревютата трябва да са на тема еднаква с афф. програмат.
Чети малко повечко и ще се ориентираш. Задавай по конкретни въпроси, на които не си намерил отговор тук или в Гугъл, за да могат по-добре запознатите да ти отг.
 
От: Идея

Здрасти мерси за отговорите та можеш ли да ме насочиш само към една афейлт програма например тази която вие използвате щото не искам отначало да попадна на някоя некачествена и да се откажа от първия път. :)
 
От: Идея

Пич, по-добре се върни към първоначалната си идея - да печелиш от адсенс. Щом си начинаещ, започни с един блог в блогър, пиши текстове в любима за теб ниша и усвоявай нещата малко по малко. Във форума има цялата информация, която ти е нужна, но едва ли някой ще може точно да те насочи към определена програма или продукт.
Важното е, да започнеш отнякъде.
 
От: Идея

Виж уеб дизайна си го мога имам награда за уеб дизайн :clap: просто нещо немога да ги свана тия афф - та вече почти го сванах но незнам точно с кой афф да почна така че били ми казал кой използваш ти :) а от адсенса печели ли се например по 20 долара на месец възможно ли е не говоря за голяма сума проста да има нещо да се занимавам
 
Последно редактирано:

Горе