Епицентъра е на Валерия Велева, не на Блъсков, ама и тя сигурно е репресирана, както Блиц и трибуна...Когато имаш бройка колко поръчкови статийки да пуснеш за деня и съвсем си забил, вече чудейки се какво да измислиш:
После "ема аз съм репресиран". Малко ти е репресирането, приятелю, повече трябва
Днес това е топ новината. Не знам дали има общо, но определено не е и болка за умиране. Тя ще си вземе застраховката.Някой дали знае краднатия джип на пастирката има ли нещо общо с бавареца на горанката
Не са се усетили за тая опорка: Моя измислица си еИнтересното е че от 3-4-5 месеца има голям БУМ на кражби , убийства и всякакви незаконни дейностти.. как са ги спирали преди , а сега не могат или просто не са съобщавали преди.. ахах
То е ясно, горкичкият каскет вместо да ни пази заедно с аурата на баце сега си прикрива гъзО с легена :ДИнтересното е че от 3-4-5 месеца има голям БУМ на кражби , убийства и всякакви незаконни дейностти.. как са ги спирали преди , а сега не могат или просто не са съобщавали преди.. ахах
Бойко е там бе в МВР хахаах това е само началото още очаквайте да сме 1-ви в Европа по богатсво , очакваме през 2022 да сме + 10 милиарди пари дето не са крадени +5 милиарди пари повече събрани от НАП.. това значи сме 15 милиарда напреде през 2022 малей кви пари са..Счупиха държавата дейбааа, върнете Бойко, че не се търпи
Явно не правиш разлика между прокуратура и полиция.То е ясно, горкичкият каскет вместо да ни пази заедно с аурата на баце сега си прикрива гъзО с легена :Д
Ти не може да различиш лайно от дъвка, ако не ти спуснат директива, така че си трайЯвно не правиш разлика между прокуратура и полиция.