Вижте какво хубаво писънце получих от нс1.бг . Само да споменя, че получих такова писмо преди 2 месеца, за да се преместя на по-скъпия хостинг - и го направих . Ето го и писмото .
Отговорът ми :
И ми отговориха с :
Изводът е, че нс1 са подли лъжци, които искат да накачурят по 1000 сайта на 1 машина и заблуждават потребителите си . Страшно съм разочарован от тях ... Жалко за перфектния им съппорт . .
Чакам предложения за нов хостинг от вас .
Благодаря, че се отбихте в темата .
Код:
A new helpdesk ticket has been opened for you with the ID: 25673
----
Здравейте,
Вашият акаунт при нас skapanhostotns1 използва повече от позволените сървърни ресурси през последната 1 седмица. Отдолу можете да видите статистика относно използваните от Вас сървърни ресурси.
User: skapanhost
CPU: 6.43%
RAM: 5.84%
Top Process %CPU 49.0 /usr/bin/php index.php
Вашият план позволява използването на 5% CPU, но акаунтът Ви има нужда от повече ресурси и за да можем да поддържаме качеството на услугата високо както е в момента се налага да вземете решение като изберете от възможностите отдолу.
1. Да оптимизирате акаунта си така че да не използва повече от 5% CPU като това трябва да стане до 72 часа от получаването на това съобщение.
2. Да закупите допълнителни процесорни ресурси за акаунта Ви като цената е 10 лв. за 1%.
3. Да преместите скриптовете, които товарят и използват повече от позволеното при друг хостинг доставчик.
Моля уведомете ни за Вашето решение до 24 часа. Благодаря Ви.
Поздрави,
Владислав Георгиев
Отговорът ми :
draveite, predi 2 meseca pak se poluchi tova s resursite . Eto i chast ot korespondenciqta ni ot togava .
Здравейте,
10%, но там машината е двупроцесорна.
Поздрави,
Владислав Георгиев
> Zdraveite, bih iskal da razbera na biznes hostinga kakyv % ot servernite
> resursi moga da izpolzvam, za da ne se okaje posle, che triabva da se mestia
> na otdelen server.
> ЅР 12.06.07, [email protected] <[email protected]> ЭРЯШбР:
На 30.08.07, [email protected] <[email protected]> написа:
A new helpdesk ticket has been opened for you with the ID: 25673
----
Interesno mi e kak predi bqha pozvoleni 10% serverni resursi a sega 5% ?
И ми отговориха с :
Здравейте,
Лимита беше намален, защото на 10% лимит не можем да хостнем и 100 сайта на 1 сървър, което финансово не е достатъчно, за да предлагаме високо качество на услугата т.е. за да могат всички клиенти да получават високо качество на услугата трябва да си плащат за него.
Цитирам отново възможностите, които имате в момента.
1. Да оптимизирате акаунта си така че да не използва повече от 5% CPU като това трябва да стане до 72 часа от получаването на това съобщение.
2. Да закупите допълнителни процесорни ресурси за акаунта Ви като цената е 10 лв. за 1%.
3. Да преместите скриптовете, които товарят и използват повече от позволеното при друг хостинг доставчик.
Поздрави,
Владислав Георгиев
Изводът е, че нс1 са подли лъжци, които искат да накачурят по 1000 сайта на 1 машина и заблуждават потребителите си . Страшно съм разочарован от тях ... Жалко за перфектния им съппорт . .
Чакам предложения за нов хостинг от вас .
Благодаря, че се отбихте в темата .