Известен или неизвестен предприемач?

От: Известен или неизвестен предприемач?

Збъркъх тематa...
 

Прикачени файлове

  • SAAAA.jpg
    SAAAA.jpg
    85.8 KB · Преглеждания: 81
От: От: Известен или неизвестен предприемач?

От това и ти имаш опит, или просто уточняваш, че има и добри крокодили, които могат да са ценни?

Аз лично съм претенциозна. Дори да бях мъж, никога не бих си позволила крокодил макар и предан. За това си взех куче. Предпочитам ... нещо по-отзивчиво за ласки, така да го наречем.

Но темата, да не губим връзка, все пак. Ако крокодила е богат е екстра! И наздраве от мен! Ставаш и ти известен през крокодила и всички са доволни :)

Не знам дали знаеш,но ботатството не се предава по полов път...
 
От: Известен или неизвестен предприемач?

Знам, разбира се. Това момиченцата ги учат още в детската градина, вече. А специално аз съм гледала филма "Вчера" и все му се чудих на тоя "Иван" защо предпочиташе новата, а не мацката с коса и прическа ала "Вивиан Уестууд" :rolleyes: Парите не миришат, също така. Няма вечна красота и младост, но пък има добри пластични хирурзи, стига да имаш кинти. Приказките са, за наистина бедните и много отблъскващите, защото рядко някой принц се влюбва в красива, но неизвестна и бедна жена и т.н.
Но честно казано, аз предпочитам, да съм бедна, красива, здрава и неизвестна. Дори да спечеля или някога да имам пари не бих понесла някой мъж да е с мен заради това, а не заради мен самата и за да се грижим един за друг и да споделяме живота си :)
 
От: Известен или неизвестен предприемач?

Значи темата йе актуална, да го разбирам, и чакам вашите свободни съчинения
 

Горе