Аз имам за продаване такъв скрипт.
Между другото това е най-добрия начин за реклама на ваши неща. Сега вече има безкрайни смс-с на много планове
Ето как работи схемата. ОЛХ - хиляди ГСМ номера - телефон за 50-на лв - СМС към всеки номер по отделно.
Винаги ви виждат и няма блокиране.
Ако иксте повече инфо, пишете ЛС.
Аз имам за продаване такъв скрипт.
Между другото това е най-добрия начин за реклама на ваши неща. Сега вече има безкрайни смс-с на много планове
Ето как работи схемата. ОЛХ - хиляди ГСМ номера - телефон за 50-на лв - СМС към всеки номер по отделно.
Винаги ви виждат и няма блокиране.
Ако искате повече инфо, пишете ЛС.
Ако говориш за следното:
Номерата дето започват с 0897 да им праща с карта на Глобул,
тези с 0888 на мтел...
Може да не стане, защото в момента 0897 не е гаранция, че е на Глобул,
защото преди време много от хората си смениха операторите.
Освен това пак казвам... не знам дали говорим за едно и също..
Аз също исках да изпратя няколко хиляди смс-а, но ми казаха, че от КРС, могат да ми треснат глоба,
защото трябвало да имам съгласие от собствениците, че искат да получават рекламни съобщения и т.н.
Ако говориш за следното:
Номерата дето започват с 0897 да им праща с карта на Глобул,
тези с 0888 на мтел...
Може да не стане, защото в момента 0897 не е гаранция, че е на Глобул,
защото преди време много от хората си смениха операторите.
Освен това пак казвам... не знам дали говорим за едно и също..
Аз също исках да изпратя няколко хиляди смс-а, но ми казаха, че от КРС, могат да ми треснат глоба,
защото трябвало да имам съгласие от собствениците, че искат да получават рекламни съобщения и т.н.
Накратко:
имам програма с която ако имате план с безкайни СМС-и (или просто много СМС), можете да пращате СМС по списък от ГСМ номера, свалени от нета.
СМС се пращат от вашия телефон.
Това е.
Но май се оказва, че в БГ още няма добри планове с СМС-и
Поправка. Може и да се бъркам - май няма все още СМС-и към всички неограничено.
А не може ли да се направи някакво ограничение за сметката (примерно 10 лв). Програмата изпраща 10 000 смс-а, от които 5000 са платени, но с 10 лв. няма да може да се платят и затова не се пращат. После се отсяват тези към които не е пратено (т.е. те са на друг оператор) и се пробва с карта на втория. И тук сигурно ще останат определена бройка която вече е на третия оператор.
Хубавото в България е, че операторите са само три :lol:
п.п. това се нарича смс маркетинг. Има доста бг които предлагат изпращането на смс-и с такава цел.
Не може, смс-те не ги отчита на момента към лимита и парите ще ги издуха преди да се обнови.А не може ли да се направи някакво ограничение за сметката (примерно 10 лв). Програмата изпраща 10 000 смс-а, от които 5000 са платени, но с 10 лв. няма да може да се платят и затова не се пращат. После се отсяват тези към които не е пратено (т.е. те са на друг оператор) и се пробва с карта на втория. И тук сигурно ще останат определена бройка която вече е на третия оператор.
Хубавото в България е, че операторите са само три :lol:
п.п. това се нарича смс маркетинг. Има доста бг които предлагат изпращането на смс-и с такава цел.
Последно като подписвах преди 3 месеца и попитах за смс-и ме изгледаха учуд3но и казаха, че нямали.Не знам дали може да се направи. Що да не може?
Най-чистата работа да имаш или безкрайни или напр 5000 СМС към всички.
Не може, смс-те не ги отчита на момента към лимита и парите ще ги издуха преди да се обнови.